perjantai 31. lokakuuta 2008

Kuulumisia
Hu huu, täällä ollaan pitkästä aikaa! Täällä meillä päin sataa tänään ensilunta. Kaikki kuitenkin näyttää sulavan vedeksi. Ihana muistutus kuitenkin siitä, että joulua kohti mennään vauhdilla. Uskokaa tai älkää, minä edelleen junnaan paikoillani jouluaskarteluissa.

Haluan kertoa teille päätöksestä, jonka olen tehnyt jo jokin aika sitten. Olen antanut itselleni armoa näissä sisustusjutuissa. En haali enää uutta tavaraa kotiini, vaan annan esineiden ikään kuin löytää minut. Minulla ei ole mikään kiire saada kotimme sisustusta "valmiiksi", sillä silloinhan koko tältä harrastukselta putoaisi pohja pois. Tämän kun oivalsin, se oli hyvin vapauttavaa.
Kun kuvasin tuota kuvan kannua (huutokauppalöytö) ja astiapyyhkeitä, vesselimme 3 vee ihmetteli taustalla, mitä kummaa äiti puuhaa, kun kuvaajan asennot olivat niin hullunkurisia. Epätoivoista yrittää kuvata niin, ettei kannun pinnasta heijastuisi myös kuvaaja. :)

Toivotan teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua!

♥ Jonna

ps. Lunta on satanut nyt aamusta asti ja kaikki ei ole sulanut pois. Eikä se muuta tarvinnut, sieltä se kadoksissa ollut joulufiilis löytyi!

18 kommenttia:

 1. Oi teillä on jo lunta, täällä sataa,sataa,sataa.. vettä

  Ihania kuvia..

  VastaaPoista
 2. Hienon oivalluksen olet tehnyt :)
  Mukavaa lumista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa :) Ja kauniita kuvia jälleen!! Olen käynyt täällä kurkkimassa joka päivä, ja nyt oli kiva yllätys kun löysin uuden postauksesi.

  Suunnitelmasi kodin sisustamisesta kuulostaa hyvältä. Itse olen noudattanut tuota teoriaa jo pidemmän aikaa. Ja se TOIMII :) Ne esineet ja huonekalut jotka ovat meille tullakseen, ovat kummasti tiensä tänne löytäneet.

  Täällä satoi juuri äsken aivan hetken pienen pientä lumihuttua, mutta vaihtui jo rännäksi. Ensilunta siis odotellessa...

  Oikein tunnelmallista pyhää, ja joulun alun alkamista :)

  -sanna

  VastaaPoista
 4. LUNTA! Siitä täälläpäin vasta haaveillaan.....
  Ihanan valkeaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Voi, lunta !
  *haikea huokaus*
  Onneksi ensimmäiseen adventtiin ei ole enää pitkälti.

  Ihailen ja komppaan päätöstäsi. Minun on pystyttävä samaan.

  Ikävä! Rutistus!
  MK

  VastaaPoista
 6. Kauniit ja selkeät sivut sinulla! Kiitos kauniista kuvista!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut oivalluksestasi. Täällä samalla tavalla ajattelen...
  Kauniita kuvia asetelmastasi...

  VastaaPoista
 8. Heippa ihanainen...

  olenkin jo malttamattomana odottanut sinun postaustasi, joka on todella ihana kauniine kuvineen *huokaus* tuoli on oikea kaunotar...

  Päätöksesi on hyvä ja itse olen sitä yrittänyt kanssa noudattaa. Mutta näin malttamattomalle ihmiselle se on joskus hankalaa, mutta mielestäni olen kuitenkin onnistunut tosi hyvin. Niin, ja se on totta jos nyt kotimme olisi valmis, mitä sitten tekisimmekään? hui mikä ajatus... Nauttikaamme sisustamisesta täysin rinnoin... ja jaetaan sen iloa täällä muillekin!

  Halit
  Heidi
  <3

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia ja kauniita esineitä! Niinhän se on, että kun ei väkisin yrittää löytää jotain, niin sitten tee yhtäkkiä mielenkiintoisia löytöjä!
  Tääsä oli lunta vain yksi päivä...

  VastaaPoista
 10. Heippa!

  Täällä Pohjanmaalla on lunta ainakin reippaat 10cm!!! IHANAA!!!!
  Kauniin kannun olet löytänyt!
  Olen itsekin ajatellut samaa sisustuksen suhteen... mitä sitä kaikenlaista rojua haalimaan .. Kyllä se oma juttu vielä löytyy :))

  Lumista sunnuntaita!!

  VastaaPoista
 11. Kauniita kuvia ja esineitä.

  Minullakin on ihan samoja tuntuja sisustuksesta.

  Hyvää viikon alkua!

  VastaaPoista
 12. Mitä nöyrimmin kiitän teitä ystäväiseni kommenteistanne!
  Niitä on niin valtavan mukava lukea! Uusia blogituttavuuksiakin joukossa on, joten tulen varmasti vastavierailulle!

  Nyyh, lumi näyttää tämän päivän aikana sulavan kokonaan pois. No pääsempä vielä metsään sammal- ja havujahtiin...

  Olkoon viikkonne miellyttävä ja mitä antoisin!

  Jonna

  VastaaPoista
 13. Hei vielä Jonna! En jaksa aloittaa blogia, vaikka ensin niin vähän suunnittelin. Liian paljon kaikkea... Joka tapauksessa tulen aina silloin tällöin katsomaan kauniita kuviasi ja lukemaan kuulumisiasi sekä saamaan itselleni inspiraatioita lisää ;)Oikein hyvää jatkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 14. Huhuu...tuolisi on hurmaavan kaunis...
  ymmärrän hyvin ja oikella jälkillä oletkin, se tunne on vapauttavaa.
  Itse kaivelen komeroni kätköistä "roinaa":) ja kuvaan...niin tiedän et ajattelet vie kirppikselle, niin teinkin, mut kun kaikki ei sielläkään mene...ja sit ajattelen no pidänpä tämän kuitenkin itse vielä:) toistaiseksi.
  Minä pidän muutamista eri sisustus tyyleistä,...enkä vielä ole päättänyt minkä valtsisin.:D kaikkea on kyllä jo tullut kokeiltua..vuosien varrella,,tässä ollaan, sekameteli sopan keskellä, täytyy toivoa parasta mahdollista siis missä itse viihtyisin. Olen kyllä jo pidemmän aikaa pohtinut ja luulen että se tuleekin päättymään siihen, eli voin kertoa sinulle..se olisi aika tyhjää...vähän mutta parasta mistä itse pitäisin. Onneksi minulla on ihana mies, joka ei puutu näihin, pikemminkin olisi varmaan innoissaan jos tyhjentelisin paikkoja, mutta se ehkä onkin niin vaikeaa ja kaunista tavaraa kun on vaan toisinaan niin vaikea vastustaa...
  No enempiä löpinöitä tässä annan tilaa toisillekin:)

  Kiitos kuvistasi ja oikein hyvää jatkoa ja kauniita ajatuksia sinulle:)

  VastaaPoista
 15. Voi jukra, KIITOS!!! Ja nyt sitten joudut miettimään ;-)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi lämmin kiitos!

  Marge,
  Ymmärrän sinua kovasti! Kieltämättä tämä blogin pito vaatii jonkin verran aikaa. Itse olen vähentänyt postauskertoja ja näin jää aikaa muuhunkin! Mutta ehdottomasti mukavaa!!!

  Sirkka,kiitos sinulle kun viitsit aina niin kauniisti kommentoida! Minäkin olen vienyt kirppikselle ja jopa roskikseen tavaroita, joita nyt kovasti kaipaan. Pitäisi olla riittävästi varastotilaa, jonne voisi säilöä kenties tulevaa varten. Mieli kuitenkin aina vähän muuttuu.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥