lauantai 3. syyskuuta 2011

Ison pojan sänkyPerheemme keskimmäisen lapsen 6-vuotiaan pojan sänky alkoi jäädä pieneksi. Uutta mieluisaa sänkyä oli vaikea löytää. Mieheni teki tavalliseen runkopatjasänkyyn ylimääräiseksi jääneestä helmiponttipaneelista sängynpäädyn. Nyt on äiti sekä poika tyytyväinen. Poika tykkää uudesta sängystään siinä määrin, että viihtyy siinä Aku Ankkoja lueskellen. Yölliset vierailut vanhempien makuuhuoneeseen ovat nekin jääneet uuden sängyn myötä. Pojasta näyttää tulleen iso kerta heitolla! Sniif!

Pojan huoneen sisustus tulee muutenkin hiljalleen muuttumaan. Yritän tehdä muutosta maltillisesti ja ainakin tapetit saavat vielä hetken olla paikoillaan. Tiedän, että äiti ei saa "söpöstellä" enää kauan. Netistä olemme yhdessä katselleet bmx- ja skeittijulisteita. Ne kuitenkin aion siististi kehystää seinälle. Värimaailma huoneessa saa vielä hetken olla hempeä.

Alakuvassa vielä pojan vanha sänky, joka auttamattomasti alkoi olla jo hiukan ahdas.

Rentouttavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Voi miten hieno tuli uudesta sängystä ja ihana ollut tuo aikaisempi sänky...☺

  VastaaPoista
 2. Tosi hienon sängyn miehesi loihti, vau!

  VastaaPoista
 3. Ihana sängynpääty :) Just suunnittelin vähän samaa temppua meidän omalle parisängylle :)

  VastaaPoista
 4. Upea on uusi, mutta mihin ihmeeseen menee vanhakin...tosi upea ja kaunis sänky? Kiva blogi sinulla, tervetuloa VillaHoviin!

  VastaaPoista
 5. Ihania sekä vanha että uusi sänky!

  Sulla aivan ihana blogi! :)

  VastaaPoista
 6. Lämpimät kiitokset teille kaikille kommenteistanne!♥

  Ansku, meillä ei enää ole käyttöä tuolle vanhalle sängylle, mutten millään raaski luopuakaan siitä. Jääköön varastoon odottamaan, josko joku pikkuinen sitä joskus vielä tarvitsisi. Kiitos, tulen vierailulle VillaHoviin ja muihinikin ihaniin blogeihin.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥