keskiviikko 7. joulukuuta 2011

PuuhasteluaMarraskuisena lauantaina kolme ystävystä kokoontui piparkakkutalotalkoisiin. Toiveena oli, että tästä mukavasta yhdessäolosta tulisi perinne. Talojen leipominen vei mukanaan. Yhdessä hujauksessa kokonainen työpäivä kului rakennuspuuhissa.
Kaiken a ja o oli se, että tarvikkeita oli riittävästi ja mahdollisimman monenlaisia, sillä inspiraation iskiessä oli vain rakennettava. Ja kun sain inspiraation, että talossani täytyy olla tervetuloa-kyltti, niin näppärä ystäväni kävi sen hujauksessa tekemässä. Seuraavana yönäkin suunnittelin mielessäni mitä värikkäimpiä ja erillaisempia taloja. Vaikkakin omastani tuli näin värikäs (itsekin kummastelen), minusta myös perinteisemmät ainoastaan valkoisella koristellut talot ovat kauniita.

Aattoon asti yritän suojella piparkakkutaloa, mutta sitten saavat lapset sen tuhota. :)
Tyttärelleni valmistin joulukoristeeksi nämä veikeät balleriinat. Pujotin ne ohueen nauhaan ja nyt ne roikkuvat kuopuksen huoneessa. Tein myös samanlaisen köynöksen valkoisesta silkkipaperista ja kokeilen sitä joulukuusenkoristeena.
Täällä paistaa aurinko ja maa on saanut hennon lumipeitteen. Voi kunpa lunta tulisi hiukan lisää.
Kaikille teille kaunista talvista viikkoa!  ♥

13 kommenttia:

 1. Söpö talo:) Kuin sadusta. Belleriina koriste olis varmasti myös meidän esikoisen meileen :I

  VastaaPoista
 2. Kaunis talo! Tuota samaista "pärekattoa" ja candykeppipylväitä ihastelin jossain lehdessä, pylväät oli vie muistissani kun tänään ostin kaupasta taikinan jääkaappiin...
  Nyt kyllä saa blogeissa ideoita mökkeihin :)

  VastaaPoista
 3. Maaka, olet varmaan selannut samaa lehteä kuin minäkin, Toivekoti&Puutarha nro 9. Talon kaavat ovat Allersin Julmagasinet-lehdestä parin vuoden takaa.

  VastaaPoista
 4. Ihania pehmeän pastellisia värimaailmoja ja kuitenkin niin jouluista! :)

  VastaaPoista
 5. Oi, miten suloinen piparkakkutalo! Kerrassaan hurmaava! :) Samoin blogisi on "herkullinen", juuri tieni tänne löysin...
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka söpö piparkakkutalo! Maistuu varmasti tosi herkulliselta :)

  VastaaPoista
 7. Ihana piparitalo!!

  Oikein mukavaa 3 adventtia <3

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥