torstai 28. kesäkuuta 2012

LastenvaatteistaEi liene epäselvää, että sydäntäni lähellä ovat lastenvaatteissa romanttiset ja klassiset mallit. Retrotyyli ei vain ole minua. Hiljalleen lapset alkavat olla siinä iässä, että kertovat omat mieltymyksensä ja siinä sitten sovitellaan mielipiteitä, niin että päästään kaikkia tyydyttävään lopputulokseen. Missään nimessä en halua, että lapseni alkavat näyttämään liian pian pikkuaikuisilta.
Yhä useammin huomaan tekeväni lastenvaateostokset netin kautta. Niin helppoa ja vaivatonta. 
Pikku mamsellin päällä on Boutique Lilliksestä * tilaamani Brumsin suloinen "bling-bling" ankka t-paita. Olen ollut heikkona Aku Ankkaan lapsesta lähtien. Liekö tunnistan hänessä sukulaissielun. :)

Arvostan suuresti Lilliksen miellyttävää, rehellistä ja nopeaa palvelua.  Lisäksi kauppa edustaa mieleisiäni lastenvaatemerkkejä kuten mm. Noa Noa, Mayoral, Wheat, Brums, Mini A Ture, Gant, Tommy Hilfiger ja monet muut. Silloin kun on aihetta vilpittömään kiitokseen, sen mielelläni kyllä annan.

Lilliksessä on nyt kaikki kevään 2012 sisävaatteet alennuksessa -30%  ja  -40%  sekä kesäkengät -30%.


HUOM! Lisäksi nyt koko valikoimasta -30% alennus!

Käytä kassalla koodia: kaikki30
ja alennus näkyy loppusummassa.

Alennus tulee myös jo alennetuista tuotteista,
mutta ei koske Ski Hop -tuotteita. Voimassa 30.6.2012 saakka. Ole siis nopea.Klikkaa *klik klik* alla olevaa kuvaa ja pääset Lilliksen nettipuotiin (www.lillis.fi).  Tykkäämällä facebookissa pysyt ajan tasalla uutuuksista ja alennuksista.

Mikäli haluat käydä hypistelemässä ja tekemässä paikanpäällä ostoksia, Boutique Lillis sijaitsee Tammisaaren keskustassa osoitteessa Pitkäkatu 14.
Nautitaan kesästä ja toivotaan auringon lämmittävän! ♥


EDIT:tämä on mainos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥