sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Näissä pukimissa
Hah hah, olin kuolla nauruun, kun otin itsestäni näitä "dagens" kuvia. Tuli ihan teinimäinen olo. ;) Vesseli 7-vuotta heitteli kuvaan kaikenlaista ylimääräistä rekvisiittaa ja meillä oli hauskaa. Olisi ollut hupaisaa julkaista kuva tosissaan poseeraavasta mammasta ja kameran edessä kalsareissaan hyppivästä ja  irvistelevästä ekaluokkalaisesta. :)

Aleostoja nämä kaikki ylläni olevat vaatteet. Takki on ihanan pehmeää kangasta, Soulmate (Putik Duo/Trend Duo). Sen voi myös pestä pesukoneessa. Housut Mos Mosh (Sköna Clara) ja paita Line of Oslo. Hiuksissani on tilaamani Rapunzel of Swedenin klipsipidennykset. Erittäin helppo käyttää. Ihan valtoimenaan en osaa niitä pitää ja usein letitänkin ne, kuten nyt kalanruotoletityksellä. Juhlatilaisuuksiin kampaaja laittaa pidennykset ja loihtii niiden avulla hienon kampauksen. Näin varmistan, että pidennyksien klipsit eivät ainakaan vilahtele ikävästi omien hiuksien seasta.

Emun ihanat kengät tilasin NatureShopista * minulle sinne kertyneillä ostosrahoilla. Aikaisemmin en olekaan omistanut Emuja ja olen ihan myyty. Lämpimät ja pehmeät kuin mitkä. Pidän myös näiden kenkien lyhyestä varresta. Niin helppo laittaa jalkaan näin hätäisen ihmisen. ;)
NatureShopissa on edelleen meneillään mahtava alennusmyynti ja koodilla  NAT-1175082 saat vielä lisäalennuksen -10%. 


 Iloisin mielin alkavaan viikkoon! :)
 

2 kommenttia:

  1. Ihana dagens, lisää asukuvia kiitos!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköiset takki ja kengät.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥