sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tukholman tuliaisostoksetPrinsessahäiden jälkeisenä päivänä halusin poiketa vielä kuninkaalinnan kaupassa Slottsbodenissa. Halusin hääjuhlasta jonkin muiston itselleni. Mitään virallisia häätuotteita ei prinsessa Madeleinen ja Chrisin häistä ollut saatavilla. Slottsbodenissa oli kaikkea kaunista myytävää tarjolla. Muistoksi ostin itselleni teemukin, kakluunin muotoisen tulitikkuaskin ja suklaata.
Pidimme ukkoskuuroa kaupan suojissa ja minulla oli aikaa rauhassa tutkia puodin tarjontaa. Se tarjosikin runsaasti kaunista silmänruokaa.
Lauantaina ennen hääjuhlaa ehdin poiketa kaupoissa, joissa olin jo etukäteen harkinnut käyväni. Ladureesta olisin halunnut ostaa avimenperän, mutta minun suosikkiväri oli sillä kertaa loppu. Mukaan tarttui kuitenkin ihanaa Marie Antoinette teetä ja maitosuklaata. Odd Mollyn liikkeessä sain niin ystävällistä palvelua, etten muista hetkeen saaneeni missään. Sieltä ostin itselleni Mollyn vaalean puuterinvärisen neuletakin. Kiitos Lattemamman vinkin, mamsellille ostin hiuksiin kauniin rusettiklipsin NK:n Floralin&Junior osastolta. Huokaus, mikä osasto! :) Vielä kotiintulomatkalla Helsingistä ostin Monsoonin hiusjuttuja pikku neidille.
Pari viikkoa ja sitten minulla alkaa kesäloma! Jihuu!
Aurinkoa viikkonne! :)

4 kommenttia:

 1. Laduréelle on näköjään avattu terassikin, ihanaa! Ja kiva kun tykkäsit myös Floralin & Juniorista, onhan se aika vastustamaton. Kiitoksia linkityksestä blogiini Jonna! Kaunista viikon alkua,
  Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofia, terassi oli houkuttelevan näköinen, mutta sinä päivänä piti ehtiä vielä niin moneen paikkaan ettemme ehtineet jäädä istuskelemaan terassille. :) Oi, Florain&Juniorin osasto oli täynnä mitä ihanempia tyttöjen juttuja. Kaksi mekkoa jäi vaivaamaan mieltäni jopa siinä määrin, että seuraavalla Tukholman reissulla on pakko käydä tarkistamassa ovatko ne vielä siellä. Koskaan ei saisi jäädä miettimään liian kauaksi. :)

   Poista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥