sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kiitos
Blogini on saanut ihania tunnustuksia. Haluankin lämpimästi kiittää niiden jakajia!  On ihana kuulla, että oma blogi antaa jollekulle toiselle hyvää mieltä. Sehän tämän kaiken tarkoitus onkin. Haluan pitää blogini jatkossakin hyvän mielen blogina enkä juurikaan jaa täällä elämän kurjan puolen juttuja, vaikka väistämättä nekin kuuluvat jokaisen elämään.
Tunnen omantunnon tuskaa, sillä itse olen hyvin laiska kommenttien kirjoittaja, vaikka tiedän kuinka ne piristävät saajaansa ja ovat yksi tämän bloggaamisen suola.
Saan paljon ideoita monista erityylisistä blogeista, niin sisustus, muoti kuin lastenvaateblogeistakin. Ja voi sitä riemun tunnetta kun löytää uuden mielenkiintoisen blogin.

Lämpimät kiitokset A Blog With Substance -tunnustuksesta Roosaa ja Valkeaa blogin Maaritille. Kommenttisi kautta päädyin sinun ihastuttavaan, herkkään ja tunnelmalliseen blogiisi.

Lämpimät kiitokset Kiitä, Kehu, Hehkuta -tunnustuksesta sinulle Sanna blogista Ruutuoven takaa. Blogisi on täynnä ihania kuvia ja kaikesta näkee, että rakastat elämän kauniita asioita.

Tunnustuksia en jaa nyt eteenpäin, sillä se olisi lähes mahdotonta. On niin paljon inspiroivia blogeja.
Haluan vain kiittää Teitä blogini lukijat! Tämä ihana, hömppä, halpa harrastus on antanut niin paljon!

KIITOS!


2 kommenttia:

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥