keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Paluu arkeenKesälomani on loppunut. Kuinka ihmeessä se nyt taas niin nopeasti menikään? Tottuisin kyllä ihan helposti kotona oloon, mutta osaisiko sitä ottaa kotona yhtä rennosti arkena kuin lomalla ollessa? Minä siivousintoilija annoin piupaut pölyhuiskalle. Nautin suunnattomasti ihanasta kiireettömyydestä.
Lomalle mahtui kaikenlaista mielekästä tekemistä. Löysimme uuden uimapaikan, josta tuli ehdottomasti meidän suosikkipaikka. Matalaa vettä puoleen järveen asti. Täällä lapsilla oli hauska kahlata ja uida. Jopa minä en olisi malttanut lähteä järvestä pois. Yleensä kun käyn vain nopeasti vedessä kastautumassa. :)
Kävimme pienellä matkalla Tallinnassa, itse jo toisen kerran tänä vuonna. En tiedä, jokin tässä paikassa vain sytyttää minut. Vierailimme Pietarsaaressa ja Kristiinankaupungissa haistelemassa markkinatunnelmaa. Helsingissä kävimme pariinkin eri otteeseen. Matkailua ihan vaan kotimaassa. Olen aina tykännyt istua autossa ja katsella ohi viliseviä maisemia. :)


Kotona ollessamme pyöräilimme lähes joka päivä tässä pikku kaupungissamme. Pyöräkoriin otimme eväät ja sopivan hetken tullen pysähdyimme nauttimaan herkuista ja aurinkoisista kesäpäivistä. Pyörän selästä tututkin paikat näyttävät ihan uusilta.

Onneksi kesä ei kuitenkaan ole vielä ohi.

Parin viikon päästä lähden kolmen työkaverini kanssa pienelle lomalle elokuiseen Pariisiin. Kun matkaa minulle ehdotettiin, tartuin tilaisuuteen oitis. Yksi unelmistani toteutuu. Kaikki Pariisin vinkit otan ilolla vastaan. :)

8 kommenttia:

 1. Oih, ihanaan Pariisiin. Blogistani löydät Pariisi hakusanalla minun "muutaman" vinkin sinne jos haluat kurkata. Suosittelisin myös katsastamaan blogin parisinfourmonths.com, erityisesti ruokapaikkojen ja kahviloiden suhteen! Elokuisessa Pariisissa kannattaa muuten ottaa huomioon, että se on heidän oma lomakuukautensa (kuin meidän Heinäkuu) ja pienimmät putiikit ja kahvilat saattavat olla koko kuukauden kiinni kun omistajat lomailevat. Nauttikaa!
  p.s. luulen, että kahvila Mamie Gateaux voisi olla sinulle mieluinen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sofia vinkeistä!♥ Käymme tietenkin katsomassa kaikki must nähtävyydet, mutta juuri kaipaan tällaisia vinkkejä paikoista, joita ei ehkä tulisi muuten löydettyä. Kirjaan kaiken ylös ja katson mitkä osuvat polullemme. Kahvilat ja putiikit, kaikki tervetulleita! Odotan jo niin malttamattomana. :)

   Poista
 2. Ihanaisia elokuun päiviä ja Pariisin matkan odottelua sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta♥, ajatuksissani olen jo Pariisissa. :)

   Poista
 3. Pidetään kiinni kesästä, vaikka lomat loppuileekin :)
  Mukavaa matkan odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu juu, eihän kesä ole vielä loppu. Totta puhuakseni, minusta ilmassa on jo häivähdys syksyä. Olen aina pitänyt syksystä, varsinkin nuorempana. Sehän tarkoitti koulujen alkamista ja silloin näin kesälomien jälkeen taas ystäviä. :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä! Ja kivaa, kun on edessä mukavia juttua...meillä myös mutta ihan kotimaassa.. Kivaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kaunista ja lämmintä elokuuta sinulle! <3 On ihana odottaa jotain kauan haaveilemaansa. :)

   Poista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥