maanantai 22. heinäkuuta 2013

Suloinen sänkyKesälomani alkaa valitettavasti olla lopuillaan. Tästä viikosta yritän nyt nauttia täysin rinnoin. Loman alkupuolella teimme perheen kanssa pienen Helsingin ja Tallinnan matkan. Samalla reissulla kävin hakemassa tilaamani suloisen nukensängyn. Sängyn tilasin ihastuttavalta Lattemamman Sofialta. Kiitos vielä kerran Sofia ja äidillesi terveisiä! :)
Eilen vanhempieni luona käydessä valmistimme sänkyyn patjan ja vuodevaatteet vanhasta nimikoidusta tyynynliinasta. Sängystä tuli niin herkullisen näköinen, että olisi ihana heittäytyä sinne selälleen ja kietoutua peitteisiin. ;)
Mamselli laittoi sänkyyn Mailegin vauvapupun nukkumaan. Sängyn alle laitettiin potta. Suurempikin pupu siellä voi kelliä tai sitten barbie. Minun ihastellessa sänkyä äitini kysyikin nauraen, että kummanko tämä nyt on sinun vai mamsellin. ;)

Aurinkoista viikkoa! Sanovat, että viikon puolivälissä jälleen lämpiää! :)

12 kommenttia:

 1. Onpa todella suloinen sänky ja noi ompelemasi pehkut <3 Juu toivotaan, että nyt alkaisi todella jo lämmetä!

  VastaaPoista
 2. your pictures are beyond beautiful,I've been looking through your blog and am totally in love with your pictures :)
  Tove,Norway :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, sänky on kuin karkki ja salaa sitä vilkaisen kun ohitse kävelen. Löysin mamsellin kätköistä sängylle Bukowskin mitoiltaan juuri oikean kokoisen pienen pienen nallen. Ikään kuin nalle olisi sängyssä nukkujan unilelu. :)

  VastaaPoista
 4. Jonna, siitä tuli aivan ihana!! Kiva kun olitte mamsellin kanssa tyytyväisiä <3

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥