maanantai 7. lokakuuta 2013

PysähdysMinne ihmeeseen nämä viikot oikein menevät? En muista, että koskaan syksyni olisi ollut näin kiireinen. Minun ei juuri koskaan aiemmin ole tarvinnut tuijotella kalenteriani, mutta nyt on asia ollut toisin. Ja sitten, niin kuin nyt viikonloppuna, millään en meinannut ymmärtää, että nyt on aikaa rauhoittua. Toisaalta kaikki tekeminen on ollut mielekästä, joten mistään stressin poikasesta ei ole kysymys. :)


paita:Zara, legginssit:Mayoral, neuletakki:PdL


Päivittäin ajellessani töihin, ylitän erään joen ja ihailen sen eri vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa näkymää. Hidastan vauhtiani sillalla ja imen itseeni kaunista maisemaa. Vielä jonain päivänä otan kameran mukaani ja pysähdyn ottamaan kuvan upeasta näkymästä.
Tämän joen rannalla kävimme mamsellin kanssa sunnuntaina kävelyllä. Nautimme siitä, kuinka löydämme uusia jännittäviä paikkoja ihan kotinurkiltamme. Siinä me kaksi ihastelimme syksyistä maisemaa.

Onni kun on usein niin pienestä kiinni.
Kauniita, kuulaita syyspäiviä Teille kaikille ihanille!

6 kommenttia:

 1. ihanat kuvat tyttärestäsi!
  Mukavaa, kun voi vielä olla noin köykäisissä vaatteisa:)
  Minunkin työmatkani varrella on upea koski, jonka kohdalla on hiljennettävä ja ihailtava maisemia. Usein olen sitä kuvannutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne! Sunnuntaina oli vielä ihanan lämpöinen keli, +15 astetta näillä kulmilla. Tänäänkin vielä leppoisa keli, vaikka pehmeä sade piiskasikin kasvoja. Syksy on kyllä ollut poikkeuksellisen kaunis. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia olet ottanut :) Tosi on että pienistä asioista voi olla onnellinen ja pitäis muistaakkin olla. Hyvää syksyn jatkoa ja toivotaan, että näitä kelejä vielä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilu, kiitos! Yritän muistuttaa itseäni siitä, että onni syntyy arkisistakin asioista. Onnellisuus ei kuitenkaan ole itsestään selvää, vaan sen eteen pitää nähdä hiukan vaivaa. Opetan itseäni olemaan turhia murehtimatta ja nauttia sen sijaan tästä hetkestä. :)

   Poista
 3. Todellakin, onni löytyy niin pienistä asioista. Kauniita kuvia jälleen olet loihtinut. Kauniita syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, sen sijaan, että surkuttelisimme elämämme varjopuolta, täytyisi onnellisuutta rakentaa pienimmistäkin ilon aiheista.

   Poista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥