maanantai 4. marraskuuta 2013

Ripaus arkipäivän luksustaViikonloppu meni taas niin kauhean nopeasti! Minulla olisi ollut vielä paljon touhuttavaa, mutta siirrän osan suunnitelmista seuraavaan viikonloppuun. Arki-iltaisin töiden jälkeen en kauhean paljon saa aikaiseksi, mikäli sitten ei ole suunniteltuna illaksi jo etukäteen puuhaa. Arki-illat menevätkin yleensä lasten harrastusten tahtiin. Iltaisin lasten mennessä nukkumaan olisi hyvää aikaa rauhoittua omiin askareisiin, mutta olen tottunut itsekin menemään ajoissa nukkumaan, enkä jaksa valvoa iltaisin kovin myöhään. Usein menemmekin lasten kanssa yhdessä nukkumaan. :)

Lauantaina oli ihana viettää lähes koko päivä ystävieni seurassa. Askartelimme hieman jo joulujuttuja ja samalla tietenkin paransimme maailmaa.  Jälleen tuli todettua, että täytyisi ehdottomasti nähdä toisiamme useammin. Sunnuntai päivä meni sekin askartelujen parissa, kun tein sisäänkäynnin eteen sellaisen hassun kuusen. Kerron tästä puusta hiukan myöhemmin. Minä nautin niin paljon askartelusta ja käsillä tekemisestä. Aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus tai inspiraatio iskee olen täysillä mukana. Viikonloppu oli siis luksusta, sillä oma aika on minulle varsin harvinaista herkkua.

Suloisen Lattemamma-blogin ihana Sofia haastoi minut mukaan hauskaan Lambi Deluxen * blogihaasteeseen, jossa bloggarit kertovat vähintään kolme asiaa jotka tekevät heidän arjestaan luksusta. Kiitos Sofia!

Miettiessäni näitä oman arkeni nautinnollisia asioita, nousi yksi ylitse muiden. Olen aikamoinen vilukissa ja en tiedä mitään ihanampaa näinä kylminä syksyisinä iltoina kuin meidän takkamme lämpö. :) Takka on Cronspisen-merkkinen kaakeliuuni ja vaikka olemme asuneet jo tässä kodissamme useamman vuoden, en vaihtaisi toiseen tätä kaunotarta. Se antaa lämpöä koko kotiimme ja pidämme siinä tulta syksytä kevääseen  joka pävä.Viikonloppuisin jopa joskus kaksi kertaa päivässä. :)


Takkatulen lämmössä on ihana selailla sisustuslehtiä tai surffailla netissä lukien mielenkiintoisia blogeja. Haaveilla tulevasta ja suunnitella vaikka uusia sisustusjuttuja. Samalla voi nauttia palan lempiherkkuani Lidlistä saatavaa mansikkajogurttitäytteistä suklaata. :) Näistä rauhallisista hetkistä nautin suunnattomasti. Kuten sanottua pienten lasten äitinä nämä hetket ovat vain aika harvinaisia ja niinpä minulle luksusta. Muuten, joko olet hamstrannut joululehtiä? ;)

Arjen luksusta ovat myös kukat, joita ostankin aina yleensä siivouspäivän kunniaksi. On ihana herätä siivouspäivän jälkeisenä aamuna puti puhtaaseen kotiin ja koko hyvän olon tunteen kruunaa kaunis kukkakimppu pöydällä. Luksusta ovat kynttilät, joita poltan pimeinä iltoina ja tunnelmoin hyvää musiikkia kuunnellen. Odotankin innolla ensi viikolla ilmestyvää Johanna Kurkelan joulevyä. :)

Mikä sinulle on arjen luksusta? Haastankin nyt mukaan Lambi Deluxen blogihaasteeseen seuraavat kaksi ihastuttavaa blogia:  Mopin kotona  ja  Kuulasta ja kepeää. 


Nappaa sinäkin tästä tämä haaste mukaasi, sillä tähän haasteeseen voivat ottaa kaikki muutkin blogit osaa!

Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot kahdelle. Kun haaste on tehty, haasteen tekijä lähettää yhteystietonsa osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.
                                                                     
                                                           
 * teksti sisältää mainoksen
Arjen luksuksen ei tarvitse olla mitään suuria juttuja. Monesti ne koostuvatkin ihan pienistä, tavallisistakin asioista. Olisi ihan kuulla mikä sinulle on arjen luksusta, mistä asioista sinä nautit? :)

Nyt minä lähden tarkistamaan vesselin koululäksyjä ja ripustamaan pyykkejä. Se arkipäivän luksuksen toinen puoli! ;)

7 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea sun arjen kauniista asioista! Juuri itse tein saman postauksen hauska sattuma :) Itse myös nautin suunnattomasti käsillä tekemisestä, taitaa meitä siis yhdistää moni muukin asia kuin sama nimi hih ;) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Hei vaan Jonna :),
  kävin lukemassa kauniissa blogissasi ajatuksiasi arjen luksuksesta. Kovin on tutun oloisia ajatuksia. Samaa joululehteä minäkin täällä lueskelen ja kovasti jo haaveilen joulusta! :)
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jonna <3! Ihanat vastaukset! Nyt tuli tarve hamstrata joululehtiä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofia, en edes kehtaa kertoa kuinka monta joululehteä minulla on jo. ;) Ennen hamstrasin sisutuslehtiä, mutta nykyään ne muistuttavat liiaksi toinen toisiaan, joten niiden ostaminen on jäänyt. Joululehtiä sen sijaan on hauska selailla ja tunnelmoida. :)

   Poista
 4. Ihana haaste! Kiitos, kiva kun ajattelit minua! :)
  Suklaa kuuluu minullakin aivan ehdotttomasti arjen luksukseen. Onpas hieno palkinto!

  VastaaPoista
 5. Tuire, ole hyvä vaan! :) Luen niin mielelläni blogiasi, joten olisi ihana kuulla sinun arjen ylellisyyksistäsi. Haasteeseen kuuluu nimetä ilmeisesti viisi blogia, mutta minulla tuli nyt vain mieleen te kaksi. Olkoon siis näin. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo takka. Mistä noita saa? Minkä niminen takka ja kenen tekemä?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥