sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Missä viipyy kunnon talvi
Voi että tätä päivien pimeyttä! Nyt huomaa kuinka ihanaa on kun on kunnon talvi! Kevään ja kesän ihanuus korostuu lumisen talven jälkeen. Nyt kun katsoo ulos niin luulee syksyn jatkuvan. Puutarhassa tein kierroksen ja isabellansyreenissä olin näkeväni silmuja, joista pilkisti vihreää lehteä. Mikäli sää jatkuu tällaisena ihan hyvin olisi jouluruusun voinut antaa talvehtia ulkona ja muita puutarhan ruusuja oli turha peitellä havuilla. No, uskon kuitenkin, että vielä saamme lunta ja pakkasta.

Osaksi tästä kurjasta kelistäkin viihdyn mainiosti sisällä askartelujen parissa. :)


On harmillista, että Tiimari lopettaa toimintansa. Täällä meillä päin kun se on ollut ainoa kauppa mistä ostaa askartelutarvikkeita. Olenkin hamstrannut Tiimarin loppuunmyynnistä kaikenlaisia tarvikkeita. Pastellisia nauhoja, hyllypaperia, kimalteita ja askartelumaaleja. Eilen ostin Tiimarista ihanat puiset vanhanajan luistimet. Pyysin isää poraamaan niihin nauhanreiät ja minä maalasin luistimet uusilla akryylimaaleilla. Pastellisävyisiä maaleja sävytin hieman valkoisella askartelumaalilla. Luistimen teräosaan liimasin kimalletta. Tiimarista löytyi ihana Vintage Glitter kimallesarja, jossa on viisi erilaista kimallepurkkia. Lisäsin luistimiin vielä nauhat ja hieman tylliä. Vinkiksi ensi jouluun, tällaisia luistinkoristeita voi laittaa vaikka lahjakääreen koristeeksi.


Ja enkä minä tiedä onko se mielikuvituksen tuotetta, mutta ihan kuin jo kevättäisi. No, ainakin jo mieltä. :)

2 kommenttia:

 1. Olen itse myös innokas askartelija; kortteja, skräppäystä, tuunauksia ym.
  Tiimari on ollut lapsuudesta asti luottokaupassa minulle. Lähellämme on myös Sinelli, mutta siellä on tosi korkeat hinnat. Löysin ihan samoja tuotteita Tallinnalaisesta askartelukaupasta selkeästi halvemmalla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, Tiimarista on löytänyt lähes aina tarvitsemansa. Sinne on ollut niin helppo poiketa, kun on tarvetta ollut. On löytynyt askartelujutut ja koulutarvikkeet. Onneksi naapurikaupungissa sentään on askarteluliikkeitä.

   Poista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥