sunnuntai 19. tammikuuta 2014

SisäleikkejäViime postauksessa kyselin talven perään ja totta totisesti nyt talvi on tullut! Vielä kun lunta vain saataisiin lisää, niin että ulkoleikit olisivat mielekkäämpiä. Sisäleikit ovat kovan pakkasen vuoksi  olleet nyt paikallaan ja meidän tyttönen keksiikin leikin ihan mistä vaan.
Pikku mamsellin kanssa "heräsimme" vasta joulun pyhinä näihin suloisiin Disneyn Animators sarjan nukkeihin. Olivatkin aikaimoisessa tarjouksessa Disney Storessa ja tilasimme veljeni vaimon kanssa oikean nukke komppanian. Kuusi erilaista hahmoa paljastui laatikosta, mutta vain kaksi niistä jäi meille asumaan Tähkäpää ja Aurora. Yhden nukeista säästin lahjaksi jollekulle onnelliselle tyttöselle. :)

Mummo ompeli nukeille suloisia vaatteita, mekkoja, pipoja, villatakkeja, housuja ja ulkotakkeja, Mekkotehtaan mainioita kaavoja mukaillen. Kuvan takki on tehty Laura Ashleyn paksummasta kankaasta ja mekko H&M:n alennusmyynnistä löytämästäni vauvan paidasta. Minä kudoin nukeille erilaisia huiveja, sillä juuri sellaiset pienet työt minulta onnistuvat parhaiten. Hah, hah! ;)
Disney Storesta tilasimme vielä veljen vaimoni kanssa itsellemme hauskat bambi-pyjamat ja tossut. Lapset ainakin tykkäävät näistä äitien uusista yöasuista. ;)
Ihana Bakker Made With Love muisti meitä säihkyvällä kynäkotelolla. Olivat ajatelleet etten löydä mistään reppuun näin sopivaa kynäkoteloa ja lähettivät yllätyspostia meille. Mamselli oli ikionnellinen! Kiitos, Bakker Made With Love! :)

Eilen kävimme pikku mamsellin kanssa katsomassa Onneli ja Anneli -elokuvan. Oi, mitä silmän ruokaa koko elokuva! Ihanat lavasteet ja simppeli juoni juuri meidän neitokaisen ikäisille lapsille. Katsomossa oli kyllä kaiken ikäisiä lapsia ja aikuisia ja kaikki nauttivat varmasti näkemästään! Suosittelen
lämpimästi!

Varjoa ja valoa, sitä on ollut tämä mennyt viikko, mutta luonteeni mukaisesti enemmän sitä valoa ja siihen vahvasti uskoen!

Aurinkoista alkavaa viikkoa!


9 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita nukeille. Meillä asustaa yksi Ariel ja sille on toivottu kovasti vaatteita ja on ne koko ajan suunnitelmissa, kun vain saisi aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kielo, Ariel on kyllä kaunis! Niin ihania nämä kaikki, että valinnan vaikeus! Meidän neitokainen kyllä sanoi, että kerätään koko sarja. Jos nyt ei kuitenkaan... :)

   Poista
 2. Aivan upeat nuket ja suloiset vaatteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne, tänäänkin lähti pikku neidiltä nukenvaatetilaus mummolle. :)

   Poista
 3. Ihanat nuket! en ole koskaan tilannut ulkomailta, kertoisitko kestikö paketin saapuminen ja sivuilla ei vissiin hinnat näy euroissa?( onko siis eurona hinnat millaiset?) Anteeksi, on varmaan tyhmiä kysymyksiä, mutta en oikeasti ole koskaan tilannut ulkomaisista nettikaupoista ja nyt kyllä mielenkiinto heräsi ja siellä ois ihania vaatteitakin lapsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, paketin saapuminen kesti kaksi viikkoa. Netistä löytyvän valuuttalaskurin avulla voi punnat muuttaa euroiksi. Disney Storessa on kyllä ihania vaatteita ja leluja. Kaikki meni tilauksessa nappiin. Suosittelen! :)

   Poista
 4. Hei! Eksyin tänne ensimmäistä kertaa Pinterestin kautta, kun etsin inspiraatiota leikkikeittiöön. Joku on pinnannut kuvan teidän leikkimökin keittiöstä :) ihana blogisi on nyt kirjanmerkeissä :) terkuin, Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tiesi tänne blogiini! Tervetuloa uudelleen! :)

   Poista
 5. Apua miten ihana koti teillä <3 jään innolla seurailemaan!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥