sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Balettia
Tulin toivottamaan Teille kaikille hyvää sunnuntaipäivää!

Eilen vietimme koko päivän balettiseuran kevätnäytöksessä. Esitys oli jälleen upea ja ei voi kuin ihmetellä sitä intoa millä opettaja, järjestäjät ja oppilaat ovat mukana toteuttamassa hienoa näytöstä. Esiintymissali on pieni, joten näytös täytyy esittää kahdesti, että kaikki halukkaat pääsevät katsomaan. Sali täyttyikin lapsien vanhemmista, sisaruksista, isovanhemmista, kummeista ja ystävistä. Usealla mukanaan ruusu kiitokseksi pienelle ja hieman vanhemmallekin esiintyjälle.

Meidän kuopus on mukana jo kolmatta vuotta ja hän on tykännyt valtavasti. Viime kerralla hän toi lappusen balettiopettajalta ja sanoi päättäväisesti aikovansa jatkaa myös ensi syksynä. Lapussa tiedusteltiin jo ensi vuoden osallistumista. Toisena harrastuksena tyttösellä on joukkuevoimistelu, mutta olen ymmärtänyt, että tämä baletti on harrastuksista ykkönen. :)


Ulkona sataa räntää muttei anneta sen häiritä. Elämässä tapahtuu ikävämpiäkin asioita, joten opettelaan nauttimaan pienimmästäkin arkipäivän ilosta. Tartutaan siis hetkeen.


3 kommenttia:

  1. Baletti on ihana harrastus. Meidän tytär kävi vuosia Raija Lehmusaaren tunneilla, mutta lupulta jätti harrastuksen....olin surullainen ja Raijankin mielestä tytön olisi kannattanut jatkaa...vaikka amaatiksi asti.

    VastaaPoista
  2. <3 Ihana pikku ballerina!!! <3

    VastaaPoista
  3. Suloinen ballerina :) Meidän ballerina on tanssinut jo kohta seitsemän vuotta, ja nyt alkaa kasvavan tytön jaloissa tuntua tuo kova laji. Kevätnäytös on aina vuoden kohokohta, ja jo nyt täälläkin ommellaan koristeita esiintymisasuihin.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥