sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

SunnuntainaRentouttava talviloma takana. Vietimme sen pohjoisen maisemissa, joten lumesta saimme nauttia yllin kyllin, vaikkakin kevät teki vauhdilla tuloaan myös pohjoiseen. Taas tuli todistettua se, että on hienoa kun koko perheellä on yhteinen harrastus.Meillä se on laskettelu.

Tänään tutkailin pääsiäiskoriste arsenaalia, mutten vielä kehdannut ottaa esille.;) Sen sijaan hain kaupasta kaksi nippua tulppaaneja. Väriksi valitsin yhden inhokkivärini kautta aikain. En ole koskaan ollut sinut lilan kanssa. Nyt kuitenkin valkoista vasten sen tuntuu raikkaalta. Inspiraation väriin nappasin uusimasta Jeanne d' Arc Living -lehdestä.
Tulevaa viikonloppua odotan innolla. Silloin teen pienen retken ystävieni kanssa Tukholmaan. Tiedossa hyvää ruokaa, shoppailua ja mitä parhainta seuraa. Haistelemme kevään merkkejä Tukholmassa. Siellä totisesti tiedetään mikä on nyt IN! ;) En muutes tiedä minne ovat hävinneet kaikki lemppari sisutusliikkeet Tukholman keskustasta. Onko sinulla antaa vinkkejä uusista?

Aurinkoista ja jo varsin keväistä viikkoa Ystävät rakkaat!

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniin värisiä tulppaaneita! <3
  Tukholma kuullostaa kyllä hyvältä. Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Täydellisen värinen kimppu! ♥ Mukavaista shoppailureissua! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia !

  Sitä samaa sinulle !
  Hyvää viikkoa !

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia taas kerran! Tiedätkö, viikonloppuna pohdin, että josko sitä viitsisi jo jonkun pääsiäiskoristeen esille laittaa :D

  VastaaPoista
 5. Käy ehdottomasti: Mathilde, PK-huset, Hamngatan 10-12 och samma på finska :D
  En ole varma onko Bibliotekgatanilla vielä se pienempi puoti... Löytyy ihanat vaatemerkit, mutta myös sisustusjuttuja.

  Mukavaa reissua! T:Eija

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kuvia! <3 Löysin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi ja jäinkin tänne pitkäksi aikaa. Niin ihania kuvia ja inspiraatiota täynnä! :)

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan kauniita kuvia! :)

  Ps. Blogissani olisi haaste sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥