sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Tukholman tuliaisiaFlunssan kourissa vietetään tätä aurinkoista sunnuntaipäivää. (Liekö flunssa Tukholman tuliainen.) Suunnitteilla oli vaatehuoneen siivousta, jota eilen jo aloittelin, mutta niin vain meni lepäilyksi tämä viikonloppu. Mikäs sen mukavanpaa kuin katsella sohvalta käsin kotia, joka on hyrskyn myrskyn auringon tuodessa pienimmätkin pölyhiukkaset esiin. ;)

Viime viikon Tukholman risteily oli ihana katkaisu arkisista puuhista. Lapsuuden ystävieni kanssa tehty matka oli niin rentouttava, että arkeen paluu on ottanut aikansa. Helppoa olla ihmisten kanssa, jotka tuntevat sinut läpikotaisin ja jakavat samat kiinnostuksen kohteet. Siinä ei paljon tarvitse selitellä tapojaan ja tekojaan. Olla vain ja antaa ystävyyden viedä. Sniif, tämä on pakko pian ottaa uusiksi.


paita:Zara, shortsit:POMPdeLUX, hiussolki:h&m
Tuliaisena mamsellille toin Zarasta ostetun suloisen ballerina t-paidan. Se sopii mainiosti Petit by Sofie Schnoorin persikan värisiin tossuihin.
Ensi viikonloppuna on mamsellin balettiseuran kevätnäytös. Näytöksen teemana on Liisa Ihmemaassa. Jälleen on lupa odottaa hienoa esitystä.

Itselleni ostin laivan tax-free-myymälästä Chloén Roses de Chloé -tuoksun. Tuoksu toi mukanaan muiston lapsuuteni ensimmäisestä hajuvedestä. Aah, ihana ruusun tuoksu! :)
Aika oli rajallinen Tukholmassa, joten olimme tehneet reittisuunnitelman jo etukäteen. Ehdimmekin hyvin käydä kaikissa ennakkon sovituissa paikoissa ja kaupoissa, kuten mm. Mathilde, Leila's General Store ja Ladurée. Michael Korsin liikkeestä ostin itselleni kesäksi ruskeat ballerinat Pariisista ostamani pikkulaukun seuraksi. (Hah, kuulostaapa tuo äskeinen lause maailman luokan diivailulta!) Gina Tricotista ostin (jo toiset) mukavimmat housut ikinä, boyfriend malliset puuvillahousut. Housut muistuttavat kovasti Please -merkkisiä housuja, mutta ovat reilusti yli puolet halvempia.

Nyt tämä "diiva" lähtee huilimaan, lyö peiton korville ja kuumemittarin kainaloon.
Mukavaa tulevaa viikkoa!


2 kommenttia:

 1. Huomenta !

  Hienoja tuliaisia :)
  Eikö ookki Pomdeluxilla hienoja vaatteita :)
  Hyvää viikkoa sinulle ja parantumista !

  VastaaPoista
 2. Voi Ballerina <3

  Tukholman reissua kans kesäksi suunnitellaan, joten täytyy sitten pyytää sinulta uudet vinkit! Vastasko Mathilde odotuksiin? Olen itse käynyt siellä aleaikaan, silloin oli paratiisi, kun hinnat -50-70%!!!

  Mulla on kummatkin Pleaset ja Ginat…itseasiassa Ginan housuja jo kans kahdet :D Malttoi sillä hintaa hakea ne vaaleanpunaisetkin piristykseksi! Ei ole hinnalla pilattu housut, vaikka eivät ihan yhtä hyvin istukaan kun Pleaset, ainakaan mulla :) Hyvää niissä on se, että kerrankin ei haittaa, vaikkei lahkeiden pituus riitä, koska ovat parhaat lahkeet käärittyinä.

  Paranemisia <3 Eija

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥