keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Odotettu vierasMeillä kävi viime viikonloppuna varsin odotettu vieras. Ei niin, etteikö vieraat olisi aina tervetulleita, mutta tätä vierasta odotettiin erityisellä innolla. ;) Lasten harras toive oli, että mamsellin kummit ottaisivat mukaan vierailulle pienen suloisen Parson Russell terrierinsä. Ja voi sitä riemua, kun tämä toive toteutui! :)

Vieraille tarjottiin lounaaksi kermaista kanakiusausta ja erilaisia salatteeja. Jälkiruoaksi valmistin vesselin syntymäpäivälahjaksi saamalla blenderillä mangopirtelöä. Pirtelöön laitoin tiikerijäätelöä, rasvatonta jogurttia, mangososetta ja smoothie hedelmiä (Rainbow). Pirtelön koristelin kermavaahdolla ja sitruunamelissan lehdillä.


Metsästin kaupoista oikeita pirtelölaseja ja vihdoin löysin ne täältä. Omani taisivat kyllä olla putiikin viimeiset kappaleet. Nämä Miss Etoilen valmistamat lasit ovat juuri oikeanlaiset. Palvelu kaupassa oli supernopeaa ja vesselille pakettiin oli sujautettu mukaan vielä suloiset vaaleansiniset paperipillit. Tällainen pieni ele saa aina niin hyvälle mielelle.:)
Myöhemmin iltapäivällä joimme vieraiden kanssa kakkukahvit ja juhlistimme syntymäpäiväsankaria.  Ensimmäistä kertaa valmistin brita-kakun ja se onnistui mielestäni hyvin. Vain pieni pala jäi jäljelle seuraavaksi päiväksi. :)
 Mamselli oli innoissaan avatessaan kummeilta saamaansa syntymäpäivälahjaa. Hopeapaperin alta paljastui varsin mieluinen lahja, joka hiveli kauneudellaan myös äidin silmää. ;) Tyttö järjestelikin seuraavana päivänä kaikki koruaarteensa omiin lokerikkoihin.


Lapset saivat koko päivän kuvitella olevansa oikeita koiranomistajia. Loppuillasta olivat niin koira kuin lapsetkin aika väsyneitä. :) Koirakuume siitä jälleen tuli, mutta mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, se lieventyy kyllä ajan kanssa. ;)
Aurinkoisia päiviä sinulle vierailija ja kiitos, kun kävit kurkkaamassa mitä tänne kuuluu!


7 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia kuvia ja tunnelmia, oi että osaat tehdä kaikesta kaunista <3 Jännä juttu tuo koirat js lapset: meillä kun on omia koiria, niin ne eivät herätä muksuissa sen suurempaa intoa, ikään kuin kuuluvat kalustoon ja ovat äidin ja isin harrastus. Mutta muiden perheiden ihanat pikkukoirat ovat aivan mahtavia :)

  VastaaPoista
 2. Wau, miten kauniita kuvia!
  Aurinkoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
 3. Vau, ihastelen taas kuvien herkkuvärejä! Erityisesti kolahtaa juuri nyt kaikki persikkaiset sävyt. :) Mangosmoothien ohje täytyy ehdottomasti laittaa talteen, samoin kiinnostaisi kermaisen kanakiusauksen resepti.. Täytyypä googlettaa! :)

  VastaaPoista
 4. Niin siis *mangopirtelön ohje... :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia ja kaunis on blogikin. Ihastuin noihin pirtelölaseihin ja pöytäkattaukseen. T. Soiku

  VastaaPoista
 6. Lämmin kiitos kaikille kommenteista! ♥

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥