sunnuntai 10. elokuuta 2014

HerkutteluaLasten kesäloman viimeisiä päiviä vietettiin serkkujen luona kyläilemällä. Pidän hirmuisesti Vaasan seudusta ja joka kerta sieltä löytyy jotain mielekästä tekemistä ja uusia paikkoja. Tällä kertaa me äidit suuntasimme Koivulahteen pikaiselle piipahdukselle leipomoon. Aroma Bageri&Konditori on maineensa arvoinen leipomo. Tämä leipomohan valittiin keväällä Jimiltä tulleessa ohjelmassa suomen parhaaksi leipomoksi. Ja voi voi, ostamamme tuotteet olivat suussa sulavia. :)
Ihanat marjaisat kuppikakut veivät kielen mennessään. Ripaus kardemummaa antoi kuppikakkuihin ihan uudenlaisen potkun. Kyytipojaksi sopi mainiosti kauppoihin ilmestynyt ruusu limonadi. Voiko limsoja pullottaa enää kauniimmin. :)
Mitä muuta ostimme leipomosta, siitä enemmän seuraavassa postauksessa. :)

6 kommenttia:

 1. Tehän olette olleet ihan kotinurkilla.Mekin kävimme tuolla leipomossa keväällä, ja silloin jonot olivat ulos asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen kuullut, että paikassa saa ihan välillä jonottaa. Nytkin meidän käydessä oli muutama asiakas ennen meitä. Leipomossa täytyy kyllä poiketa joka kerta kun käymme siellä päin. :)

   Poista
 2. Nämä sun kuvat on kyllä aivan ihastuttavia! Silmä lepää näitä katsellessa.

  VastaaPoista
 3. Miten kauniit kuvat! Tuo limsa on kyllä hyvää ja vielä niin suloisessa pullossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Limsa oli yllättävän hyvää ja meidän vesselikin tykkäsi siitä, vaikka olikin hieman kirpeämmän makuista kuin coca cola! ;)

   Poista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥