tiistai 12. elokuuta 2014

LeipomossaVälillä naurattaa jo itseänikin mistä kumpuaa aina uusia mielenkiinnon kohteita. No, ainahan olen ollut innostunut hyvästä ruoasta ja leipomuksista. ;) Nyt kesällä olen aivan "urakalla" kiertänyt erilaisia kahviloita ja leipomoja. Viime viikonloppuna minulla oli siis tilaisuus käydä yhdessä maineikkaassa leipomossa Aroma Bagerissa. Olen kuullut, että asiakkaita on usein niin paljon, että sinne joudutaan ihan jonottamaan.
Vaikka nyt on niinkovin trendikästä välttää hiilihydraatteja, olen suuri leivän ystävä. Mitä enemmän leivissä on erilaisia siemeniä ja hedelmiä, sitä parempi. Tämä leipomon leipä (valitettavasti en muista nimeä) oli kerrassaan loistavaa, täydellistä. Seurakseen se ei kaivannut kuin voita pinnalleen (jos sitäkään) ja lasin maitoa. Harmitti, kun en ostanut useampaa leipää, niin että olisin saanut laitaa osan pakastimeen.

Suklaiset kuppikakut olivat taivaallisia! Päällä ihanaa suklaamoussea. Jostain kakun uumenista valui ihanaa karamellikastiketta, sellaista itsetehdyn nekun makuista. Moussen ainesosien jäljille yritin päästä siinä kuitenkaan vielä onnistumatta. :)

Ehdottomasti tämä leipomo vaati myös toisen käynnin! :)


Mikä on sinun suosikkikahvilasi/leipomosi? Vinkit otan ilolla vastaan! :)

3 kommenttia:

 1. Herkullista tosiaan!
  Leipomot ovat aina ihastuttaneet minuakin...ehkä se on se ilmapiiri ja huumaava tuoksu!
  Lempikahvilani on Tammisaaressa, Café Gamla Stan, josta saan herkut myös gluteenittomina suoraan puutarhaan omenapuun alle katettuna!

  VastaaPoista
 2. Voi olisi ihana vierailla joskus Tammisaaressa! Toistaiseksi se on minulle ihan vieras paikka, mutta talletan visusti kahvilan nimen mieleeni. :) Miljöö tekee valtavasti ja kahvihetkestä tulee sen ansiosta vieläkin hienompi.

  Sain viikonloppuna tuliaisiksi tuota Aroma bagerin Marocco leipää ja voi apua, kun se vaan on niin hyvää! :)

  Tunnelmallista alkusyksyä sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Sun blogi on tosi kiva ja paljon hyviä kuvia :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥