keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Hiljalleen
Pian saan jäädä joululomalle ja toivottaa joulun tervetulleeksi. Joulu on juhlista minulle tärkein niin kuin varmasti useimmille. Vaikka vuosi vuodelta hössötänkin vähemmän joulun suhteen, niin kuitenkin kaiken pitää olla paikallaan ja valmiina ennen kuin päästään kunnolla jouluviikolle. Varmasti haemme ja koristelemme joulukuusenkin jo viikonloppuna.
Mitä pidempään saan nauttia joulusta sen parempi. :)
Tänä jouluna mamselli pukeutuu ruudulliseen Rachel Rileyn mekkoon. Tilasin mekon AlexandAlexasta. Lisäksi valkoiset sukkahousut ja punainen neuletakki. Hyvin perinteistä siis. Juuri sellaista, josta niin kovasti pidän ja minun riemukseni myös tyttö itse. Ainakin toistaiseksi. ;)


Tänä vuonna jätin piparkakkutalon tekemättä ja sen sijaan leivoin vaaleanpunaisen piparikuusen mamsellin ja pienen veljentyttöni kanssa. Kuusi valmistui nopeasti kauan sitten ostamieni muottien avulla. Vain hieman keskustelua aiheutti kuusen väritys, mutta lopulta meille kolmelle väri sopi vallan mainiosti.;) Kuusen "kruunasi" vaaleanpunainen rusetti.

Toivotan Teille ihanaa joulun odotusta!  

6 kommenttia:

 1. Voi ihanuus tuota viimeistä kuvaa! Meillä on samanlainen kynttilälampetti mutta enpä ole älynnyt että sen voi noin kauniisti vielä koristaa. Taidan ottaa tuosta mallia!
  Hyvää Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta tänä vuonna minäkin tämän lampettien koristelun hoksasin. Ihanaa joulua! :)

   Poista
 2. Kyllä on kaunis mekko, niin tyylikäs ja jouluinen:)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥