perjantai 22. elokuuta 2008

Kiirettä pitää...

Olen kovin pahoillani, etten ole ehtinyt ja jaksanut päivittää blogiani! Nämä uudet kuviot kotona ovat vieneet kaikki mehut minusta. Ollaan siis tilanteessa, jossa olen aloittanut työt äitiysloman jälkeen ja pienimmät lapset päivähoitopaikassaan. Olen kuitenkin varma, että pian näyttää jo valoisammalta ja arjen rutiinit selkenevät!

En ole myöskään ehtinyt juurikaan sisustaa enkä askarrella. Suunnittelutyötä teen alitajuntaisesti kaiken aikaa, mutta toteuttaminen on nyt saanut jäädä. Eletään selvästi suvantovaihetta, mutta on vain ajan kysymys, koska laitan taas hihat kunnolla heilumaan. Muutamia tuolinpäällisiä (12 kpl) olemme äitini kanssa kuitenkin tehtailleet. Minä suunnitellut, äiti ommellut. Siinä sitä olikin urakkaa äidilläni. Lämmin kiitos jälleen hänelle!
Huomenaamulla ryntään postilaatikolle hakemaan aamun lehteä. Ensi töikseni katson sunnuntain huutokaupat. Huutokaupat ovat yksi rentoutumispaikkani, vaikka usein saavatkin tunteet kuumenemaan... ;)


Oikein mukavaa viikonloppua!

11 kommenttia:

 1. Kyllähän arjen pyörittäminen pienten lasten kanssa - ja siihen vielä oma työ päälle - on melkoinen huhhuh! En kyllä itse jaksaisi sitä enää! Mukavaa kuitenkin jos välillä jaksat poiketa blogimaailmassa!

  Onnea huutokauppaan ja mukavan rentouttavaa olotilaa tuohon ihanaan harrastukseesi :)

  VastaaPoista
 2. Tuo arkirumpa kaikkineen kuulostaa NIIN tutulta, mutta me emme sinua unohda joten laitat hitaasti mutta varmasti postauksia, se riittää, omaan tahtiin!!!

  Kuule, tuo taulu näyttää todella tutulta... oletko ehkä huutanut sen huutonetistä? Se on todella upea.

  Ihana äiti sinulla, kauniita ovat tuolinpäälliset!

  Voi kumpa minäkin pääsisin kanssasi huutokauppaan, yleensä innostun niissä niin mahottomasti etten meinaa tuolissa pysyä.

  Onnea huutokauppoihin, jos sinne tänä viikonloppuna eksyt...

  Oikein rentouttavaa viikonloppua ja ei aina tarvitse jaksaa sisustaa, se on jo paljon kun ajatuksissaan sisustaa =)

  halit
  Heidi
  <3

  VastaaPoista
 3. Oh what wonderful chair-cushions! have you bought them or are they home-made??? greetings Mira!

  VastaaPoista
 4. Kultainen Jonna, ei mitään hätää! Me jaksamme kyllä odottaa ihania postauksiasi ja taidamme myös kaikki tietää omasta kokemuksesta, mitä elämänmuutos ja uudenlainen arkisamba tuo tullessaan. Totuttele ihan rauhassa tilanteeseen, me emme mene täältä minnekään! Itsekin lisäsin sivulleni Blogging without Obligation -logon ja pidän erityisesti tästä kohdasta:

  Because for most of us blogging is just a hobby. A way to express yourself and connect with others. You should not have to apologize for lapses in posts. Just take a step back and enjoy life, not everything you do has to be "bloggable".

  Nauti siis viikonlopusta, perheestä, loppukesän kauniista valosta, luonnosta, ystävistä, huutokaupoista :-) ilman mitään bloggailupaineita!

  Aina yhtä lämpimin terveisin
  MK

  PS. Tuolinpäälliset... en pysty edes puhumaan, ne ovat niiiiiin kauniit. Voinko vaihtaa äitini sinun äitiisi?

  VastaaPoista
 5. Arki on juurikin tuota...kaiken pyörittämistä, rutiinien soveltamista. Mutta onneksi aina välillä on aikaa myös omille jutuille :)
  Eipä kukaan meistä määräänsä enempää kerkiä blogejaan päivitellä, joten älä huoli.

  Tuolisi ja tuo taulu ovat todella kauniita :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia tuolinpäällysiä.
  Toivottavasti löydät aamun lehdestä mielenkiintoisen huutokaupan ja sitten ei muuta kuin
  aarrejahtiin:)
  Kerronpa tällaista,
  silloin kun minulla löytyy ylimääräistä aikaa, otankin urakalla kuvia varastoon ja sieltä sitten niitä päivittelen blogeihini.

  Nautinnollista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Samoin teen minä! Itse kuvaan *siivouspäivinä* sen jälkeen, kun kaikki on suunnilleen järjestyksessä. Minulla on koneella Käyttämättömät blogikuvat -filee, johon kuvat talletan ja sieltä sitten tarvittaessa löytyy jutun juurta. Tosin usein - varsinkin viime aikoina - postaukset ovat olleet ex tempore. Mutta periaatteessa tuo massakuvaus pahan päivän varalle toimii tosi hyvin!!!

  Rutistus!

  VastaaPoista
 8. Kauniita nuo tuolinpäälliset. Itsekkin haaveilen samanlaisista...

  VastaaPoista
 9. Karita, lämmin kiitos kommentistasi! Tervetuloa blogimaailmaan! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana blogi löytyi taasen. Ja tuo taulu missä nuo hienot daamit...löysin viikko sitten kirpputorilta saman kuvan. Aivan ihana.Mistä olet omat daamisi löytänyt jos saan udella.
  Tosi kauniita kuvia ja värejä sinulla blogissasi. Tulen taatusti uudestaan.
  Minna

  VastaaPoista
 11. Hei! Olen tässä pähkäilemässä millaiset hörhelötuolinpäälliset teen omaan keittiööni, joten ajauduin tänne sinun blogiisi. Kivalta näyttää noi sun!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥