sunnuntai 22. helmikuuta 2009

MakupalojaTässä laitan kaksi kuvaa pieniksi makupaloiksi kustavilaisista lyhdetuoleistani. Ovat edelleen siis työn alla enkä muista koskaan kunnostaneeni yhtä kovatöisiä huonekaluja. Nyt kuitenkin ollaan jo paremmalla puolella, kun maalin poisto on suoritettu. Oli uskomaton työ putsata vanha maali pois, niin ettei vaan rikkonut kauniita koristekuvioita ja uria. Vielä en ole tarkalleen päättänyt millä kankaalla päällystän tuolin kangasosat, mutta ajatuksena on jokin neutraali kuvioton kangas. Esittelen tuolit uudelleen, kun olen saanut ne ihan valmiiksi ja ne ovat löytäneet paikkansa kodissamme.


Iloista alkavaa viikkoa kaikille ja hauskaa hiihtolomaa Teille onnekkaille, jotka lomailette!

12 kommenttia:

 1. Apua,pyörryn, kuukahdan...ottakaa kiinni etten lyö päätäni lattiaan...:)
  Siis olet kyllä onnistunut löytämään ehkä maailman kauneimmat tuolit.
  Ovat ihan mielettömän kauniit tuollaisena maalittomana, vähän keskeneräisen näköisenä :)

  Odotan jo uusia kuvia.

  Mukavaa alkavaa viikkoa
  -Sanna

  VastaaPoista
 2. oi apua...ovat kyllä TOOOOSI kauniit, varmasti valtava työmäärä palkitaan ja ovathan ne aivan mielettömän juuri tuollaisenakin...toinen "onnellinen" täällä odottelee tuolien valmistusta...

  *huokauksien huokaus*

  Halit
  Heidi

  VastaaPoista
 3. Hallo, wau the two chair is very nice in white.Loveley grets,from Elke.

  VastaaPoista
 4. Siis, vau... Aivan fantastisia kustavilais- tuoleja. Sinulla on ollut onni löytää noin hienot yksilöt. Tuskin maltan odottaa millaiset niistä tulevat, kun ovat valmiit kunnostuksestasi. Kova työ siinä hionnassa ym. on, mutta kova työ palkitaan vielä!

  VastaaPoista
 5. Kauniita on! Ja työtunteja takana varmasti *monta*. Raitakangas olisi kaunis ja tyylinmukainenkin. Paitsi jos meinaat verhoilla ne itse, raitakangas ei ole maailman helpoin valinta. Terv. Elina

  VastaaPoista
 6. Hei vaan kaikki!

  Tuolit olivat kyllä uskomattoman kauniit maalittomana! Mielestäni jopa kauniimmat, kuin maalattuna! Pakko kai ne kuitenkin on käsitellä muuhun sisustukseen istuvaksi.

  Elke, thank you so much!

  Elina, minulla olisikin hiukan konsultoitavaa maalaustekniikasta...

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat tuolit!!!
  Ja uskon kyllä että ovat suuri töiset..
  Kysyisinkin vähän vinkkejä,että millä konstilla olet saanut parhaiten poistettua maalia? Minulla on nimittäin työnalla vanha piironki , jossa paljon sorvauksia- eli ei mikään helppo juttu sekään- ja maalikerroksia päällä useita.
  Aurinkoisia helmikuun päiviä.

  VastaaPoista
 8. Tooooooosi kauniit tuolit olet löytänyt!! Miekin odottelen innokkaasti kuvia valmiista tuoleista :)

  VastaaPoista
 9. Olen ensivisiitillä täällä ihanassa blogissasi. Tosi kauniita kuvia ja aivan upeita huonekaluja! Saanhan lisätä sut suosikkeihini?

  VastaaPoista
 10. Sanna, otan kopin! :)

  Onneli, maalinpoistoon käytän yleensä hiemapaperia, maalinpoistoainetta, kuumailmapuhallinta ja rapaa. Joskus selviää pienemmin asein ja joskus taas tarvitaan vähän järeämmät otteet. :)

  VastaaPoista
 11. Todella upeat tuolit ja näyttävät jo nyt tosi kauniilta! En tiedä, miten tänne blogiisi tieni löysin, mutta ihanalta näyttää ja tulen tänne toistekin. Lisäsin sinut blogilistaani, toivottavasti on ok!

  Mukavaa viikon alkua!

  Sari

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥