keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Ajatusten harhailuaLähes päivittäin ajatukseni harhailevat kesän tulevaan juhlaan, esikoisen rippijuhlaan. Rakastan juhlia, mutta luonteeni mukaisesti toivoisin kaiken onnistuvan täydellisesti, joten arvattavasti kärsin pienestä stressinpoikasesta jo viikkoja ennen juhlia. Välttyäkseni ihan mahdottomalta paniikilta, olen tehnyt jo joitain hankintoja juhlia varten. Vaikkakin olohuoneen uusi verho on kaunis, niin kenties sen tilalle tulee jotain herkempää ja kevyempää. Tarjoiluastioita olen hankinnut aina sopivan tullessa vastaan ja etupihalle ostin rautaisen puutarhakalusteryhmän. Mårbackat on istutettu uusiin ruukkuihin. Samalla otin pelargonioista pistokkaita ja nyt ne odottavatkin ruukuissaan ilmojen lämpenemistä. Tiedän, hyvä siitä tulee, mutta minkäs teet... :)


Aurinkoisia kevätpäiviä!

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta :) Itselläni tämä pieni stressinpoikanen toimii bensana .
  Hyvin olet jo suunnitellut ja loistavaa varmasti tulee. Sinulla on kaunis ja raikas blogi.
  Iloa ja onnea tulevien juhlien odotukseen. On se iso asia kun esikoinen pääsee ripille kyllä siinä äidin sydän saa tehdä töitä :)
  Aurinkoa ja lämpöä toivon sinne
  -Marie

  VastaaPoista
 2. Sama juhla myös meillä kesällä edessä esikoisen kanssa! "Lievä" paniikinpoikanen kytee sisuksissa koska ihan samoin minä piiskaan itseäni vaatimalla kaiken olevan "täydellistä". Ja kuitenki tärkeintä on mukava ja iloinen sukulaisten yhdessä olo jonka keskipisteenä on konfirmoitu nuori, ei servettien tismalleen oikea sävy! ;) ...mutta minkäs sitä luonteelleen voi...! :) Tsemppiä sinulle järjestelyihin! Toivotaan, että "pysytään kasassa"! :)

  -A-

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä!
  Pieni ressi ei ole pahasta, kunhan muistat levätä, etkä anna ressille valtaa.
  Meillä nuo juhlat ovat muutaman vuoden päästä. Vähän jännittää jo nyt!

  VastaaPoista
 4. Kaikki menee kuule ihan bueno, se on varmaa. Minulla rippijuhlat on niin hyvin muistissa kun kaksi vuotta sitten esikoiseni pääsi ripille ja voi sitä siivousta, ajattelin että vieraat menee kaappiinkin koska siivosin aivan KAIKKI !!!

  Pieni stressi tekee hyvää, jännitys kuuluu asiaan...niin juhlistanne tulee upeat :)

  Ihania kuvia taas ja tuo medaljonkituoli *huokaus*

  ps. mulla rippijuhlat taas ensi kesänä MUTTA nyt en kyllä siivoo kun hullu vaan otan löysin rantein ja nautin, koska se on kuitenkin ainutlaatuinen päivä...

  Halit

  VastaaPoista
 5. Kauniita tekstiilejä kuvissa :)

  VastaaPoista
 6. Rakastin blogin, erittäin kaunis! Olivieno ja Beas jo tietää blogiin tietävät, olen kasvien ja monia muita asioita pidät, minulla on kaksi konetta laulaja linsíssimas katso blogiin! suukkoja
  http://www.cantinhovovomaria.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Voi rakas! Sanon mie sulle, että kaksista rippijuhlista oon jo selvinnyt, kolmannet vuoden kuluttua ja sitten vielä parit jonkun ajan kuluttua... mutta ootapas ne ylioppilasjuhlat! Kun vieraiden määrään ei mitenkään osaa varautua - kaikkea pitää tehdä ja paljon! Ihania juhlia siiiiiiis hirveän paljon vielä edessä päin! Tuunko mie tiskaamaan?
  Ninni :D

  VastaaPoista
 8. What a wonderful cushion and curtain! So beautiful have you made them? very beautiful... greetings, Mira!

  VastaaPoista
 9. Lämpimät kiitokset teille kaikille kannustuksen sanoista! Uskon, että juhlat menevät kuitenkin omalla painollaan, mutta olen niin mahdottoman kova "täpisemään" asioista etukäteen! :)

  Ninni, juu oletkin toistaiseksi ainoa vapaaehtoinen, joka on ilmoittautunut kyökkiavuksi! Tervetuloa vaan! =)

  Mira, thank you for your nice comment! I bought curtain and cushion from here: http://www.countrybymail.fi

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥