tiistai 28. syyskuuta 2010

VaateunelmiaMinusta tuntuu, että kaikki vaateunelmat ovat joskus saavuttamattomissa. Tarkoitan sitä, että täällä meillä päin ei kovinkaan usein tule vastaan sellaisia ihanuuksia, jotka vievät jalat alta. Monesti on mentävä "merta edemmäksi kalaan" löytääkseen jotain kaunista. Nyt kuitenkin, paikallinen putiikki yllätti minut ihanalla Creamin harmaalla pitsitunikalla ja tylliunelma-alushameella. Enkä tietenkään kyennyt vastustamaan! :)
Mekon kaveriksi löysin kauan himoitsemani saappaat. Nämä Vagabondin kengät ovat niin mukavat jalkaan. Minulla on muutamat Vagabondin kengät ja ne kaikki ovat mieluisia. En ole korkokenkätyyppiä, mutta omistan kuitenkin Vagabondin korkeakorkoiset saappaat ja niillä kun kävelee, unohtaa kävelevänsä korkkareilla. Ne ovat aivan supermukavat jalassa. Siis oodi Vagabondille! ;)
Mekko, saappaat, pitkät harmaat polvisukat ja nahkanauhainen hopeariipus kaulaan, niin asu on valmis!
Ihana ystävä muisti minua ylläripaketilla. Niin kaunista ja herkkää, kuten hän vain osaa...


Aurinkoa elämäänne rakkaat ystävät!♥
11 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat vaatteet olet löytänyt!!! Värit ja tyyli, ah! Juuri tuollaisista haaveilen. Meiltäpäin ei tahdo löytyä mistään. Kenen tuotteita ovat?

  VastaaPoista
 2. Vaateunelmia ja unelmavaatteita! Kauniita <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit vaatteet ja kengät!
  Kuten tuo ylläripakettikin!

  VastaaPoista
 4. Superihana kokonaisuus!! viesi minultakin jalat alta.

  VastaaPoista
 5. Voi, miten ihanat vaatteet olet löytänyt! Tosi kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille ihanaiset!♥

  Seija, tunika ja alusmekko ovat Cream-merkkiset ja kengät Vagabondit.

  Liisa, lämmin kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 7. Noi Creamin vaatteet on oikeesti aivan ihania! Itse tutustuin niihin vasta äskettäin käydessäni Levillä Shopporo liikkeessä jossa niitä oli myynnissä aika suuri valikoima.. Jospa joulun alla lahjon itseäni kanssa tuolla merkillä jollain ihanalla vaatteella :D Ihanan värinkin, harmaan, olet valinnut :)

  VastaaPoista
 8. I-ha-nat vaatteet!!!

  Osaisitko sanoa jotain Vagabondin POHJISTA (*tirsk*) eli tuntuvatko sinun mielestä jalan alla pehmeiltä ja joustavilta kävellessä? Etsin saappaita, joissa olisi meikäläiselle risapolviselle jonkinlaista iskunvaimennuksen tuntua!

  *rutistus*

  VastaaPoista
 9. Kiitos Sanna-Pauliina ja Marja!

  Marja, minusta Vagabondit ovat vaan niin mukavat jalkaan. Täytyypä testata ne vielä tuossa joustavuus mielessä. Ja kattia kanssa, viis vaatteista, mutta tuo paketti! :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥