sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Ostospoimintoja

Syksystä asti haaveenani oli tämä ChillNorwayn takki. Kun se sitten eräänä päivänä joulun alla oli Biskopsgården -putiikissa -50% alessa, en miettinyt hetkeäkään. Katunut en ole ostopäätöstäni. Takki on vain niin ihanan rento! Putiikin palvelu oli supernopeaa. Vain kolmen päivän kuluttua tilauksesta oli takki jo päälläni. Ikään kuin ekstrana oli naapurimaasta saapuneeseen pakettiin todella  kauniisti tekstattu nimeni. Kaikki tällainen pieni saa iloiseksi.

Pidän itseäni aikamoisena "tarjoushaukkana". :) Viime viikon torstai-illalla sain mieheni ajamaan tunniksi Blossomin suureen varastomyyntiin Pietarsaareen. Hän muistutti minua kyllä matkalla, että ihan kaikki miehet eivät kyllä moiseen suostuisi. :) Loppukesästä kävin varastomyynnissä penkomassa ensimmäisen kerran ja tiesin odottaa taas jotain kivaa. Posket punaisena poistuin myynnistä kaksi Odd Mollyn paitaa rikkaampana. Kuopukselle ostin Mailegin ison tyttö pupun sekä Mailegin pyykkitelineen, johon tänään virkattiin pupunvaatteita "kuivumaan".Jokin aika sitten ostin itselleni tällaisen pehmoisen Tina Wodstrup-merkkisen tunikan. En aiemmin tiennytkään, että merkiltä löytyy myös aikuisten mallisto. Turha varmaan kertoa, mutta taivaallisen mukava päällä. Tunikan takana veikeä hiippahuppu.


No niin ja sitten nämä tossut.
Ei mitään Emuja tai Shepherdejä nähnytkään, mutta ah, niin mukavat jalassa ja hintaan 3,95 €. :D


Oi ja saatiinhan mekin sitä lunta. Joululahjaksi sitä toivoin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


11 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia olet tehnyt:)
  Mukavaa alkanutta vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia! Takki ja tossut näyttävät erityisen mukavilta. Mistä olet noin ihanat tossukat löytänyt ?
  Hyvää Uutta vuotta !

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä sinulla! Alehinnat on kiva käyttää hyödyksi ;) Itse ihastuin tuohon hankkimaasi tunikaan...mistä sellaisen mahtaisi löytää?

  VastaaPoista
 4. Sinullapa on hyvä vuoden alku ollut! Jatkukoon samanlaisena!

  VastaaPoista
 5. Sylillinen kiitoksia kommenteista! :)

  allidaalia, tossut ovat mistäpäs muualtakaan kuin Keskiseltä Tuurista! :)

  Pauliina, tunika on Jungsundista (Vaasa) Quriosa nimisestä ihastuttavasta pikkuputiikista.

  VastaaPoista
 6. Kauniita vaatteita olet löytänyt itsellesi! Kiinnostaa tietää minkälainen tuo toinen Odd Mollyn vaate on , paita, tunika, alushame? Näyttää kauniilta:)Toivotan Onnellista Uutta Vuotta 2012!

  VastaaPoista
 7. Katariina, silkkinen on lyhyt alusmekko. Alareunassa sievä röyhelö, joten sopii mainiosti pidempien tunikoiden alle.

  VastaaPoista
 8. Ihanat ostokset ja kivan blogin löysin!

  VastaaPoista
 9. Todella upeita ostoksia. Tuota samaista Tinan tunikaa olen ihaillut, mutta olin liian "runsas" siihen. Se on samassa paketissa kauneuden ja mukavuuden kanssa vaikka väittävät ettei sellaista yhtälöä voi olla. Saivat taas pitkän nenän. Mainio tossulöytö :)

  VastaaPoista
 10. Ihania vaatteita kasakaupalla <3 Hyvät löydöt teit !

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥