sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pakkassäässä

Viikonloppu oli touhukas! Lauantaina pidin siivouspäivän ja mikä oli siivotessa, kun petivaatteet ja muut tekstiilit saivat raikastua pakkassäässä. Ei kuitenkaan niin totista touhua ettei tämä "visualisti"  ehtisi napata muutamaa otosta inspiksen iskiessä. ;)
Tänään sitten oltiin lasten kanssa luistelemassa. Minä toimin maalivahtina, kun vesseli laukoi kiekkoa kohti maalia. Kuopus teki pyörähdystemppuja ja leikki jääprinsessaa. Hienoa oli huomata, kuinka nopeasti lapset kehittyvät tässäkin taidossa. Kotiin päästyämme paistoimme makkaraa ja kävimme tietenkin sunnuntaisaunassa. :)


Tammikuun ensimmäinen päivä tuli neljä vuotta siitä kun aloitin blogini kirjoittamisen. Kerran jo laitoin hanskat tiskiin, mutta niin vain veri veti takaisin. Välillä kyllä ajattelen, että onko tässä mitään järkeä, mutta sitten kuitenkin haluan jatkaa. Blogini nimi on ollut minulle yksi murheenkryyni. Silloin neljä vuotta sitten tempaisin nimen ihan tyhjästä tai no, pöydällä olleesta pitsinauhakasasta. Ajattelin, että kokeilen vaan, mutta sillä tiellä ollaan yhä. Ja olkoon Pitsinauhaa, ei nimi miestä pahenna jne. Sisustaminen ja kauniit vaatteet ovat intohimoni, joten niistä postailen jatkossakin.
Koskaan en ole blogiani pitänyt henkilökohtaisena päiväkirjana enkä muutenkaan ole itsestäni ja perheestäni paljon kertonut. No, tämä on ollut minun tyylini.

Kiitollinen olen Teille rakkaille ystäville, jotka olette jaksaneet kulkea mukana ja ilahduttaaneet minua kommenteillanne. Kiitokset myös niistä inspiroivista blogeista, joissa vierailen lähes päivittäin.
Arpajaiset blogissani pidän heti, kun vain keksin ensin palkinnon.  :)

Aurinkoa päiviinne!  ♥
Kumisaappaat ja tyllihameet Noa Noa.

13 kommenttia:

 1. Sinun kuvat on niin kauniita...satumaisia...

  VastaaPoista
 2. Sinun blogisi on yksi suosikeistani: niin kaunis ja tyylikäs, omaa vahvaa linjaa noudatteleva. Toivon siis kovasti että löydät jatkossakin inspiraatiota jatkaa harrastusta. :)

  Ymmärrän tuon nimijutun aika hyvin. Itsekin keksin aikanaan nimen noin minuutissa ja vaikka itse pidän sitä monessa mielessä osuvana, mietin joskus että olisi hauska vaihtaa joksikin muuksi. Mutta P i t s i n a u h a a on oikein hyvä! Yksinkertaisesti kaunis, niin kuin blogisikin. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis nimihän tuo Pitsinauhaa on...minä olen miettinyt omaani, josko vaihtaisi nimen...tuli, myös aloitettua, nimettyä ilman enempiä miettimättä.. ☺

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis Nina, Sari ja Irmastiina! :)

  VastaaPoista
 5. Jatka vaan samaan malliin: kaunista, inspiroivaa. Ihania talvipäiviä...

  VastaaPoista
 6. Ihana on blogisi , olen sitä muutaman vuoden verran seuraillut , mutta kommenttia en ole tainnut jättää.Näkisin mielelläni kuvia kauniista kodistanne , joita kuvissa vilahtaa. Omistan muuten yhden vanhan sisustuslehden , jossa taitaapi olla teidän hurmaava kotinne. Se inspiroi aina uudelleen ja uudelleen.. Terv. Sari

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavia kuvia, ihastuttava blogi, jonne eksyin tänään ensimmäisen kerran. Enkelin hipaisu elämääsi!

  VastaaPoista
 8. aah minkä ihanan blogin löysin, tätä pitää selata läpi ajan kanssa:)

  VastaaPoista
 9. Moikka, meillä nuo samaiset superihanat kumpparit myös !!

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän upeita kuvia! niin herttaista <3

  VastaaPoista
 11. Voi, miten suloisia kuvia :)
  Kuin hattaraa kustavilaisittain ;)

  Aurinkoa viikkoonne!
  -Sanna ja Aino

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥