sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kuumana
Hassua, kuinka ihminen voi hurahtaa johonkin. Niin kuin minä tähän Odd Mollyyn. Vaatteiden hinta on usein rajoitteena, muuten vaatekaappini pursuaisikin näitä ihanuuksia. Odd Mollyt löydettyäni ei oikein mikään muu tunnu päällä enää omalta. Nämä on niin helppoja. Farkut ja tunika tai neuletakki, se on siinä! Vaatteet joissa on asennetta! No, ainakin minun mielestäni! :)
Entä sinä? Onko Teitä muita hurahtaneita? :)


10 kommenttia:

 1. Täällä yksi! Omistan tasan kaksi OM vaatetta, neuletakki palvelee aina vain, yhtä pehmoisena ja kauniina kuin olisi juuri ostettu, paitaa pidän harvemmin...

  Kauniita kuvia blogisi täynnä <3

  VastaaPoista
 2. Täällä myös eräs, joka on hurahtanut täydellisesti.
  Mietin pitkään vaatemerkkiä omaan puotiini kunnes tajusin etten voi myydä kenellekkään muullekkaan mitään muuta kuin sitä mistä itse tykkään ja jonka nimeen voin vannoa! Juuri tuo "asenne" on oikea kuvaamaan merkkiä. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Mari, nämä Mollyt ovat mielestäni ajattomia. Vaikkeivat ihan viimeisintä mallistoa olisikaan, aika ei näissä näy.

  Noora, voi sinua onnellista, kun saat puodissasi hypistellä näitä ihanuuksia. :)

  VastaaPoista
 4. sun blogissa on ihanan raikkaan värisiä kuvia: )

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne ja onpa sulla kaunis blogi! :) Ihana odd mollykin. Itsekin ihailen niitä, mutten ole yhtään vielä raaskinut ostaa.

  VastaaPoista
 6. Pidän Odd Mollyn neuleista, olen tosin ostanut pari mekkoakin, tunikan, paitoja, mutta neuleet tulee vain käytettyä, muut ehkä himpun verran liian romanttisia ja jääneet sitten käyttämättä joka tietty harmillista.

  VastaaPoista
 7. Itsekin olen ihan hurahtanut Odd Mollyyn. Hurahdus alkoi pari vuotta sitten eikä loppua näy. Tuo päälläsi oleva villatakki löytyy minultakin vaaleanpunaisena ja se on kyllä superihana!

  VastaaPoista
 8. Muutamaan vuoteen en ole muita merkkejä oikeastaan edes ostanut. Mollyihin hurahtaa täydellisesti, ovat niin ajattomia ja naisellisia.

  VastaaPoista
 9. Kivaa, löytyyhän teitä muitakin! :)

  Petra, thank you! :)

  Tarleena, sinut tiedänkin oikeaksi Molly-faniksi. :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥