maanantai 9. huhtikuuta 2012

Makutakuu




Jokin aika sitten ystäväni järjesti kotonaan naistenillan, jossa tarjottiin ihanaa ruokaa. Ystäväni on tunnetusti mestarikokki ja nappasin häneltä tämän herkullisen reseptin. Tänään sitten valmistin tätä suussa sulavaa salaattia. Esikoululaisemme hieman epäili tarjottavaa ja suostui vain pikkiriikkisen maistamaan salaattia. No, lapsille valmistui hampurilaisia.

Tälle pastasalaatille voisin kyllä luvata hyvän maun takuun!


Jaan ilomielin reseptin kanssanne. Tarvitset:

Simpukka pastaa
Kanan filettä
Ilmakuivattua kinkkua
Fetajuustoa öljyssä sekä ilman öljyä
Vihreitä oliiveja
Rucolaa
Ruohosipulituorejuustoa

(lisäksi: kirsikkatomaatteja, suolapähkinöitä ja krutonkeja)

Kanan file sekä ilmakuivattu kinkku paistetaan pannulla. Kun pasta on valmiiksi keitetty, sekoita joukkoon tuorejuusto. Kokoa kaikista aineksista salaatti. Öljyssä olevan fetajuuston saa kaataa öljyineen salaattiin.
Pastasalaatti on parhaimmillaan heti hieman lämpöisenä.

Juomaksi salaatin kanssa sopii raikas vesi.

Takaan ettette tule pettymään! :)





6 kommenttia:

  1. Oi miten taivaallisen herkullisen näköistä. Nälkä tuli heti!

    VastaaPoista
  2. Oi oi.. Meillä on tehty pikkuisen samanlaista. Pinaattipastalla ja ilman ilmakuivattua kinkkua. Nappaan reseptin talteen :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ja näyttää hyvältä salaatilta. Uusia salaattireseptejä juuri kaipasinkin. KIITOS!

    VastaaPoista
  4. Nam Nam! Vois olla tosi hyvää...pitää totakin kokeilla kotosalla:--)♥

    VastaaPoista
  5. Taisit ratkaista ongelman mitä lauantai iltana syötäisiin! :) Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥