keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Pieni pala PorvootaViime sunnuntaina ennen illalla lähtevää Tallinnan laivaa vihdoin pääsin käymään Porvoossa. Aikataulu oli aika tiukka, mutta niin vain ehdittiin nauttimaan Porvoon tunnelmasta ja kauniista putiikeista. Tämän postauksen otsikko olisi voinut ihan hyvin olla myös Paras pala Porvoota. :)

Siirtomaatavaraliike Skafferissa oli ihania vanhanajan herkkuja. Lapsille ostettiin tikkukaramellit. Mitäs muutakaan lapset olisivat näillä vanhoilla kaduilla voineet herkutella, silloin ennen ja nyt :)
Tiesin odottaa jotain kaunista avatessani tämän putiikin oven, mutta siltikin sen kauneus sai lähes sanattomaksi. Destiny oli ihana! Tuotteet kauppaan oli valittu varmalla maulla. Joka ikisen olisin huolinut kotiini. :). Kaupassa oli myös hieman "tummempi" puoli, vanhaa roosaa *huokaus*, hyvin kaunis sekin. En kuitenkaan ottanut kuvia siltä puolelta puotia, ihan vaan kohteliaisuutena muita asiakkaita kohtaan. Tässä putiikissa olisin voinut viettää aikaa enemmänkin, mutta pienet matkaseuralaiset ja yksi hieman suurempikin odottivat kärsimättöminä ulkopuolella. ;) 
Uskon, että kuvien avulla pääsette tunnelmasta kiinni.


 

 

  Kahvila, jonne en vielä tälläkään kertaa ehtinyt herkuttelemaan. :)Suloinen lastenvaateliike Sevelyn. Heidän nettiputiikistaan olenkin joskus tilannut pikku mamsellille ihanuuksia.
Niin, tällaisissa puodeissa voisin viettää pitkän tovin ja vain nauttia tunnelmasta ja näkemästä. Ihanaa, kun nähdään vaivaa ja panostetaan liikkeiden kauneuteen. Tuotteet tulevat niin paljon paremmin esille kauniisti sisustetussa liikkeessä. Tältä pikaiselta matkalta Porvooseen sain paljon aistinautintoja ja hyvän mielen hetkiä.

Huomenna mennään lasten kanssa katsomaan Peppi Pitkätossua kesäteatteriin. Aistinautintoja tarjoaa varmasti sekin. :)
Ja ihan totta, pian ollaan taas viikonlopussa... :)

♥ Jonna

15 kommenttia:

 1. Destiny näyttää kyllä mieluisalta liikkeeltä.

  Oijoi noita vaatteitakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppa oli kyllä niin herkku! Juu ja ne vaatteet!!! ♥

   Poista
 2. Ja Gamla stan i Borgå är helt underbar... Jag som bor alldeles nära sticker mej in till den delen av staden och får en känsla som om jag vore utomlands...
  Ha det bra!
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 3. Oih! Meillä matkataan huomenna viimein tuonne, ollaan jo monta kesää aiottu käydä Porvoossa mutta aina se on syystä tai toisesta jäänyt. Kiitos näistä putiikkivinkeistä, näissä täytyy kyllä ehdottomasti käydä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa matkaa teille! Et varmasti tule pettymään. :)

   Poista
 4. Uskomattoman kaunista! Ihania kuvia, kiitos näistä tunnelmista. Voi kun pääsisi käymään tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putiikeissa pitäisi ehdottomasti käydä yksin tai samanhenkisen ystävän kanssa. Saisi ihan rauhassa hypistellä ja ihastella. :)

   Poista
 5. Aivan upean näköinen liike ja ihania tuotteita. Minullakin on tapana ostaa lapsille jotakin pientä herkkua jotta pysyvät tyytyväisenä puotien kiertelyissä ;)

  VastaaPoista
 6. Keino on kyllä hyvin tepsivä. Olen oppinut tämän kantapään kautta. Lapset (ja miksei mieskin) ensin tyytyväiseksi se takaa rauhan kaikille. :)

  VastaaPoista
 7. Alkukesästä kiersin samaiset putiikit ja olisin voinut jäädä jokaiseen niistä asumaan :) Etenkin Destiny teki tännekin vaikutuksen. Pienempi ja isompi mies eivät tosin olleet samaa mieltä ja siksi en minäkään kauan voinut nautiskella.
  Voi kun vastaavia pikkuputiikkeja olisi lähempänä...
  Mutta jospa ensi kesänä uudestaan.

  VastaaPoista
 8. Porvoo on niin kaunis kaupunki kyllä <3 Ihania putiikkeja!

  VastaaPoista
 9. Olipas ihania Porvoon paloja ja paljon hyviä vinkkejä :) meillä on meinaan myös ollut pitkään jo ajatuksissa lähteä porvoossa käymään, muttei vielä olla saatu aikaiseksi.

  VastaaPoista
 10. Toc Toc! allowed? I come in? Hello my name is Gilda. are an Italian blogger. I discovered your blog by accident. Congratulations for the pictures are beautiful.
  In a shop like that I go crazy, I do not know where to look first. I risk to ignite my credit card!!! I find your blog and your home very interesting and I'd like to introduce them to my followers. I wondered if it was possible to have permission to post your pictures in a post dedicated to your blog.Resto waiting for your own risposta.Un hug from Italy. Gilda
  P. S. sorry for my bad English

  VastaaPoista
 11. Ihanasti huokuu maalaisromanttisuus blogistasi! itsekkin niin tykäään mutta kuitenkaan ei tuu niin sisustettua sillä tyylillä. Ehkä mies on siihen osasyy ;) hih! Mut onneks on teitä joiden blogeista voi käydä ihailemassa kaikkea tätä ihanuutta!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥