maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pyöräillen


Kesäisin on kiva tehdä pyöräretkiä pikku kaupunkimme maisemissa. Juhannuksena veimme vieraspaikkakuntalaiset vieraammekin pyöräilemään ja näin he saivat ihan uuden näkökulman kaupungistamme.Meillä lapsetkin tykkäävät pyöräillä ja yksi suosikkipaikka on läheinen matkailupuutarha. Lapsia kiinnostaa eritoten puutarhan eläimet, lampaat, kanat ja kani. Minä tutkin mielelläni kasveja. Kuvaan ja kirjaan ylös kiinnostavat lajikkeet. Myöhemmin saatan ostaa samoja taimia kotipuutarhaan.Humalakaarien alla.


Tarkkaan kirjattu ylös, morsionruusu. Kenties jo ensi kesänä meidänkin puutarhassamme. :)Ikivihreät puut ja pensaat ovat suosikkejani. Kuusilajikkeitakin on monenlaisia.


 


Toukokuun Tanskan matkan innoittamana tuunasin omaa Aino pyörääni. Tilasin netistä ruskeat kädensijat ja satulan. Mielestäni pyörästä tuli ihan hauskannäköinen. Satula ei ihan tarkalleen ollut sellainen kun odotin, mutta kelpaa näinkin kovasti. Olen vilkuillut erilaisia polkupyörämalleja ja luulen potevani jopa jonkin asteista pyöräkuumetta. Ehdoton suosikkini on englantilainen Pashley Cycles. Heidän miesten pyörämallistokin on varsin hurmaava. Kurkkaamassa voit käydä täällä tai täällä. Pyöräilyasuna Lindexin lempparilökäpöksyfarkut, Odd Mollyn tunika ja Conversen tennarit.

Koko viikoksi ovat luvanneet vihdoinkin aurinkoista, lämmintä säätä. Nautitaan! :) 


3 kommenttia:

  1. Ihastuttavia kesätunnelmia! Ja niin tyylikkäinä molemmat tytöt liikenteessä! Aurinkoisia päiviä teille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Noora! Molemmilla lököhousut, jotka eivät kiristä ja purista!:) Aurinkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat ja tunnelmat <3 Ja vaatteet neitosilla niin kauniit :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥