maanantai 20. elokuuta 2012

Viikonloppuna
Viikonloppuna oli harvinaisen lämmin sää. Lasten kanssa lähdin vanhempieni mökille saunomaan ja uimaan. Ihan täydellinen kesäpäivä rentouttavaan oleiluun. Kuopus tuumasikin, että ollaan täällä kymmenen yötä! :)Toppi Zara, housut Creamie ja kumisaappaat Noa Noa.
Eilen minulle tarjoutui hieno tilaisuus päästä hankkimaan jotain kaunista kotiini. Ystäväni vinkkasi minulle kotikirppiksestä, jossa myytiin antiikkia. Enpä olisi uskonut millaiseen tilaisuuteen hänen mukanaan pääsin. Mikäli olisin etukäteen tiennyt, olisin varmasti varannut käteistä hieman enemmän. ;)  Kotikirppis ei siis ollut ihan tavallinen kirppis, vaan tapahtui maaseudulla upeassa vanhassa pihapiirissä, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia rakennuksia. Päärakennus muistutti kartanoa. Voi huokaus, sanon minä! :) Minulla oli mukana kamera, mutta itse paikan päällä kuvaaminen ei tuntunutkaan enää mielekkäältä. Myytiinhän siellä erään suvun historiaa ja jotenkin olo oli hieman surullinen.


Tässä harvinaisessa tilaisuudessa tein löydön yläkerran aulaan. Senkin väri on kaunis haalea minttu, mutta todennäköistä on, että käsittelemme sen mieheni kanssa valkoiseksi. Kypsyttelen ajatusta hiljalleen. Tiedän, että moni muu jättäisi värin ennalleen, mutta valitettavasti se ei sovi kotimme värimaailmaan. Olen ihan innoissani tästä projektista, sillä pitkään aikaan emme ole kunnostaneet vanhoja huonekaluja. Tämä rakas yhteinen harrastus saa nyt siis jatkua. :)

Löysin myös ihanan vanhan valkoisen Arabian kulhon ja leimojen perusteella se on vuodelta 1897-1907. Jouluna istutan siihen valkoisia hyasintteja ja vihreää sammalta.


Hyrrr, aamulla ei enää ollutkaan ihan lämmin.
Aurinko kuitenkin lämmittäköön mieltänne !  ♥

16 kommenttia:

 1. iHANA LÖYTÖ. Varmaan tosiaan hiukan haikea kirppis vaikka löydöt ilahduttavatkin. Mukavaa loppukesää! t. mallamarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä haikea fiilis siellä kirppiksellä, vaikken sitä sukua tuntenutkaan. Jotenkin pystyin samaistumaan siihen tunteeseen, mikä kirppiksen pitäjillä oli.

   Poista
 2. Todella mukava löytö.Tuunauksen jälkeen varmasti mieleinen, kun saa omaan kotiin sopivaan värimaailmaan.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Upea senkki, onnekas löytö!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis vanha senkki! Kyllä teit hienon löydön! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan Hurmaava senkki ja näen sen jo valkoisena ;0)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan aarteen olette löytäneet, Tuo on kaunis sinisenä , mutta niin myös varmasti valkoisenakin :)

  VastaaPoista
 7. Mikä löyty! Selvästikkin onnen päivä :) Itse olen yrittänyt tuon tyylistä löytää jo iät ja ajat, mut mitään kelpaavaa ei vaan ole vastaan tullut. Ehkä muakin vielä onnistaa!

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis senkki ja niin ihania kuvia täällä!
  Blogistani löytyy myös ruokaisan salaatin ohje. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tuire, käynpä kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 10. Lämmin kiitos ja halaus kaikille kommentin jättäneille! ♥

  VastaaPoista
 11. Kaikkia näyttää ihastuttavan tuo senkki, mutta minua ihastuttaa vielä enemmän tuo vaaleanpunainen päivän/sateenvarjo, joka tyttösellä on kädessään :) Mistä tuollaisia saa?

  VastaaPoista
 12. Samaa mietin kuin edellinenkin, ihana sateenvarjo! :D Ja mun Zaraan pääsemis-kuumeeni ei yhtään helpottunut tuosta tyttösesi asukuvasta ;) Ihanan löydön oot kyllä tehnyt! Tuollasella kotikirppiksellä olis upeeta käydä!

  VastaaPoista
 13. Hei Lottariina ja Veera,

  sateenvarjon merkkiä en tiedä, eikä siinä näkynyt mitään logoakaan. Ostin varjon viime joulukuussa Tallinnasta Rocca al Mare- ostoskeskuksesta yläkerran sisustusliikkeestä Muster Sisustussalong. Olimme jouluostoksilla ja minä raahasin reissussa mukanani tätä sateenvarjoa, joka ei mahtunut matkalaukkuunkaan. Oli siinä miespuolisilla matkakumppaneilla vitsailun ja ihmettelyn aihetta. Tänä kesänä varjo on ollut kovassa käytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein arvasin, että tällaisia aarteita ei helpolla saakaan. Niinhän siinä yleensä käy. Kaikkein ihanimpia asioita ei saa liian helposti. Se vain lisää niiden tunnearvoa :)

   Poista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥