perjantai 7. syyskuuta 2012

Uudet tuulet


Jo jonkin aikaa olen tiennyt, että blogini tulee mukaan uuteen Inspiration-konseptiin. Sain kutsun liittyä mukaan ja asiaa pohdittuani vastasin myöntävästi tähän kutsuun.
Tässä  Inspiration-tiedote:


Inspiration:
Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan!
Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Lukijatutkimus:
Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.


Toivonkin, että vastaatte sivupalkissa näkyvään lukijatutkimukseen, johon vastanneiden kesken arvotaan palkintoja.

Uusia tuulia siis ja voitte kuvitella, olen innoissani!

Aurinkoista syksyistä viikonloppua!  ♥

7 kommenttia:

 1. mua hieman ihmetyttää tää buumi että kaikkien blogien pitää liittyä eri portaaleihin. Mikäs se pääsivusto nyt sitten on mistä nämä 300 blogia löytyy. Käsitin myös että tuo tutkimus kartottaisi mitä lukijoina kiinnostaa lukea mutta sehän oli pelkkä mainoskysely, että mitä meille lukijoille kannattaa mainostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jessika,

   kiitos kommentistasi!
   Ensi vuoden tammikuussa tulee viisi vuotta kuluneeksi, kun päätin hetken mielijohteesta kokeilla blogin pitämistä. Kuunaan en uskonut, että jatkaisin vielä viiden vuoden kuluttua harrastustani. Kerran matkalla jo sen lopetinkin, mutta ihmiset täällä saivat minut aloittamaan uudelleen.
   Nyt kun minulle tarjottiin tilaisuus liittyä tähän lokakuussa alkavaan uuteen konseptiin otin kutsun vastaan ilolla. Itse koen sen tuovan bloggailuuni ja blogiini kaipaamaani uutta positiivista potkua. Toivottavasti näin tulee käymään ja lukijanikin sen huomaavat.
   Mitä mainontaan tulee, niin blogissani en ole aiemmin juurikaan harrastanut mainontaa. Tämä on nyt uutta minullekin.

   Mukavaa viikonloppua!


   Poista
 2. Mukavaa! Onnea uusiin tuuliin :)

  Ja ihana, kaunis sinä!

  T:Eija

  VastaaPoista
 3. Hurjasti Onnea !
  Kävin osallistumassa kyselyyn =0)

  VastaaPoista
 4. Onnea kolokosti <3
  Kauniita kuvia ja ihana huivi pikkuneidillä;)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥