maanantai 26. marraskuuta 2012

Ihanat tossut


Side View     Side View

NatureShopissa (*klik,klik*) on meneillään mahtava tarjous! *
Kaikki lampaannahkaiset tossut ovat vähintään -40% alessa ja osa jopa -70% alessa! Laittamalla kassalla discount code -kenttään koodin NAT-1175082, saat lisäksi lisäalen -10% (myös jo alennetuista tuotteista). (Tämän lisäkoodin käytöstä hyödyn myös minä mahdollisen bonuksen muodossa.) Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin.

Jo viime joulun alla oli mielessäni tilata lapsille joululahjaksi näitä ihania töppösiä. Jotenkin ajatus katkesi joulun kiireissä enkä enää ehtinyt tehdä tilausta. Nyt sitten tilasin näitä Emu ihanuuksia joululahjaksi neljä paria! Pienet jalat pysyvät mukavan lämpöisinä! :) Oi oi ja mitä herkkuja siellä on myös aikuisille. Käykääpä kurkkaamassa näitä!


Aurinkoa viikkoonne vaikka ulkona onkin huisin pimeää!3 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! Kävinkin jo tilaamassa pienimmille tytöille talvisaappaat. Harmi, ettei vanhimman tytön kokoa enää ollut jäljellä. Nyt odottelen postin saapumista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi! Minäkin odottelen tilaustani innoissani. Muutama malli jäi vielä kovasti mieltä vaivaamaan. Ja itselllekin olisi ihana tilata jotain. :)

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Mites kun mulla ei ainakaan toiminut tuo mainitsemasi alennuskoodi lainkaan... ?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥