lauantai 22. helmikuuta 2014

Nettishoppailua

laukku: Lauren Ralph Lauren, kengät: Lazamani, huivi: Odd Molly


Aiemmin nautin suuresti kaupoissa kiertelystä ja tavaroiden hypistelystä. Siitä sain helposti hyvän mielen.Nyt huomaan etten ole käynyt aikoihin ostoksilla muualla kuin ruokakaupassa. Pelkkä ajatuskin epätoivoisesta vaatteen metsästämisestä ja kiertelystä kaupasta toiseen saa minussa tuskaisen reaktion aikaan. Netistä olen ostanut jo pitkään niin omat kuin lastenvaatteet puhumattakaan syntymäpäivä- ja joululahjoista. Netistä ostamisen vaivattomuus houkuttelee ja mahdollisuus vertailla helposti eri kauppojen hintoja ja alennuksia. Ostosten tekeminen netissä on kohdallani sujunut aina ongelmitta ja palvelu käyttämissäni nettikaupoissa on ollut reilua.

Olen haaveillut jo jonkin aikaa tilavasta ruskean värisestä laukusta kaveriksi Zalandosta tilaamilleni alennuksessa olleille bikernilkkureille. Ihastuin ensi näkemältä Ralph Laurenin pocket tate-laukkuun ja Zalandosta löysin senkin kivalla alehinnalla.


Tätä tilausta tehdessäni kirjauduin ensimmäistä kertaa Ostohyvitys.fi palveluun. Olin kuullut tästä palvelusta jo aiemminkin, mutten laiskuuttani ollut perehtynyt siihen tarkemmin. Nyt minua harmittaa, kun mietin miten paljon olisin siitä hyötynyt jo paljon aiemmin. No parempi myöhään kuin... :)

Ostohyvitys.fi on verkkopalvelu, jonka avulla voit kerätä ostohyvitystä verkko-ostoksista. Käyttäjä voi säästää vuodessa jopa satoja euroja tekemällä ostoksensa Ostohyvityksen kautta. Ihan kuin sähköinen bonus- tai kanta-asiakaskortti.

Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissiota voi verrata myyntiproviisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa. Ostohyvitys maksetaan tilillesi, kun se ylittää 15 €.

Liittyminen Ostohyvitykseen on täysin ilmaista.

Ostohyvitystä saa jo yli 450 eri verkkokaupasta. Mukana kaikken suosituimpia kauppoja, kuten Nelly.com, Boozt.com tai Brandos.fi. Verkkokauppoja löytyy vaatteista matkoihin.

Ostohyvitykseen kirjautuminen on helppoa ja itse kirjauduinkin palveluun Facebook-tunnuksillani.Valitsin Ostohyvitys.fi sivuilta sopivan verkkokaupan ja siirryin kaupan sivuille (Zalando) klikkaamalla vihreää "siirry kauppiaan sivulle" nappia. Ostokset Zalandosta tein normaaliin tapaan. Ostokseni summa oli 194,95 € ja bonusta kertyi 6,29 €.


Tätä linkkiä käyttämällä http://www.ostohyvitys.fi/pitsinauhaa
Ostohyvitys.fi tarjoaa sinulle Fazerin suklaalevyn liittyessäsi palveluun ja tekemällä ensimmäisen ostoksesi palvelun kautta.  Liittyminen on ilmaista ja suosittelen sitä todella lämpimästi!:)


Tämän postauksen tein mainosyhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa.

5 kommenttia:

 1. Laukku on todella ihana, suklaanruskea!
  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu, väri on minulle passeli. Jotenkin olen tuntenut aina ruskean enemmän omaksi väriksi kengissä ja laukuissa kuin mustan. Ihanaa viikonloppua myös sinne! :)

   Poista
 2. Miten tuon suklaalevyn saa kun sähköpostiin ei tullut mitään koodia tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että lähettävät sen osoitteesi perusteella. Suklaalevyn saamiseksi myös tilaus pitää tehdä. Suosittelen kyllä tilaamista Ostohyvityksen kautta. Siinä ikään kuin itsekin samalla tienaa. :)

   Poista
 3. Ihana laukku ja niin mätsäävät kengät! Muutenkin ihana tämä blogisi! <3

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥