sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Eiliset juhlatMeillä oli eilen ihanat juhlat! Sää oli aurinkoinen ja lämmin vaikkei nyt ihan hellelukemissa vielä oltukaan. Päivä alkoi vesselin jalkapalloturnauksella ja osa syntymäpäivävieraista olikin kentällä poikaa kannustamassa.
Pelin jälkeen siirryttiin meille kotiin ja tarjolla oli mm. itsetehtyä pitsaa, salaattia, mansikkakakkua, marenkeja, kuivakakkua ja wilhelmiina keksejä.

Päivän parasta antia oli nähdä kuinka serkukset viihtyvät toistensa seurassa. On suuri rikkaus kun lapsilla on hyvin samanikäisiä serkkuja.  Lapset eivät yhtään ujostele toisiaan vaan leikki syntyy hetkessä.Kukkakaupasta ostin kauniin kimpun kukkia. Minä olen niin iloinen, että paikkakunnallani on tämä mainio kukkakauppa. Sen tarjontaan voi luottaa. Katsokaa nyt näitäkin lajikkeita ja värejä! :)Kahvipöydän koristeeksi tein puutarhan antimista vanhoihin kristallisiin viinilaseihin pieniä kimppuja. Nämä ovat sievät koristeet kahvipöytään eivätkä vie liiaksi tilaa pöydässä. Vierastan korkeita kukkakimppuja keskellä pöytää.Mansikkakakku oli hyvin simppeli, mutta sitäkin maukkaampi. Koristeeksi väriä tuomaan lisäsin karhunvatukoita. Kakku oli oikein onnistunut vaikka itse sanonkin! ;)Paita:Next, housut:h&m, kengät: NS King, Tallinna


Mamselli on jo lähes koululainen. Syntymäpäivälahjaksi saatu oma puhelin onkin hänelle unelmien täyttymys.Vesselin yksi suosikkilahja oli blenderi, jolla poika valmistikin tänään herkullista banaani-mansikka-karhunvatukkapirtelöä. :)

Aurinkoista alkavaa viikkoa! Säänkin pitäisi ennusteiden mukaan pian lämmetä! :)


7 kommenttia:

 1. Kiitos vielä <3 Ihana päivä ja ilta oli :) Tarjottavat, mums ja nam.

  Ja voihan lapsukaiset, kunhan eivät enää hirmuisen nopeasti kasvaisi!!!

  T:Eija

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän kauniit kukat! Tuossa ensimmäisessä kuvassa olisi aineksia kesäiseen postikorttiin. :) Meiltä täältä puuttuu kukkakauppa, jossa valikoima olisi tuota luokkaa. Sitä aina toisinaan harmittelen.

  VastaaPoista
 3. Eija, kiitos itsellenne! <3 Päivä oli kerrassaan ihana! Ja tänään on muisteltu eilistä hymyssä suin! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kukkia ja mitä värejä...

  VastaaPoista
 5. perfect flowers, perfect cake and a lovely daughter, do you want some more?! ;)
  i am sure, not! :-)
  Really great photos on your beautiful blog!
  Many Greetings, Olga.

  VastaaPoista
 6. Moi, kirjoitan itse elokuvablogia Cinema Lozenge ja klikkasin huviksen tuosta yläpalkista seuraava blogi ja minut yhdistettiin tänne! Olet siis naapurini? Joka tapauksessa, halusin vain ilmoittaa tämän, pidät sitä sitten kuinka turhana tietona tahansa =)

  VastaaPoista
 7. Suloisia kukkasia ja tyttösiä :-) Meidän kulmakunnan kukkakaupasta saa vain peruskukkia - ruusuja ja neilikoita.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥