maanantai 16. kesäkuuta 2014

Piipahdus satumetsässäSunnuntaina olimme serkkuni tyttären rippijuhlassa. Kotimatkalla poikkesimme Ryövärinkuopalla ihailemassa maisemia. Oli kuin olisimme saapuneet satumetsään. Lapsia oli vaikea saada paikalta pois, niin hauskaa heillä oli metsässä. Maisemat oli sen verran upeita, että houkuttelimme autossa odottavan isosiskonkin katsomaan paikkaa. :) Paikalla sai kivoja kuvia hienon luonnontaustan ansiosta.
Harmillista, mutta usein tällaisten paikkojen ohi tulee vain ajettua. Onneksi pysähdyimme tähän paikkaan. Vinkin paikasta sain vanhemmiltani. Kasvillisuus ja kirkasvetinen rotkolaakson lähde saivat kauneudellaan haukkomaan henkeä. Tunnelma oli todellakin satumainen.
Juhannus on ihan pian, mutta sää näyttää olevan silloin kaikkialla Suomessa yhtä kurjaa. Seisoin hetki sitten seuraamassa vesselin jalkapalloharjoituksia ja olisin saanut pukea päälleni toppavaatteet. Hrrrr...
Kesälomaa vietän loppukesästä, joten siihen on onneksi aikaa vielä lämmetä. :)

4 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita kuvia olet ottanut! Todellakin satumetsän tunnelma :) Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Todellakin kuin satumetsä, mistään ei kuulunut hiiskaustakaan! Linnutkin olivat hiljaa. :)

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat! Tuo ekakin...huah...kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Arvaatkos kuinka mamsellin lopulta kävi kävellessään kaatunutta puuta pitkin? Tyttö parka tipahti veteen, mutta onneksi vain nilkat kastuivat! Se ei kuitenkaan häntä suuremmin haitannut vaan tepasteli paljain jaloin pitkospuita pitkin. :)

   Poista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥