maanantai 15. joulukuuta 2014

Vielä ehtii

Jouluun on enää yhdeksän päivää! Havahduin tähän tosiasiaan, kun meidän vesseli sen juhlavasti minulle aamulla ilmoitti.

Viikonloppuna leivoimme pikku mamsellin kanssa piparkakkuja ja koristelimme kotia joulukuntoon. Ystäväni kanssa olin kuuntelemassa ihanan Johanna Kurkelan joulukonserttia. Paketoin salaa joululahjoja ja pidin pientä kirjaa hankinnoistani. Varsin jouluisia puuhia siis. Joulupaketin ulkoasu voi olla näinkin upea, kuin tämä ystävältäni saatu taidokkaasti kääritty paketti osoittaa. En tiedä raaskinko edes tätä ihanuutta avata! :)

Useammat joululahjat olen hankkinut nettikaupoista jo jokin aika sitten. Minusta on ihanaa, että näin pienellä paikkakunnallakin asuessa voi kotisohvalta käsin valita laajasta valikoimasta haluamansa, eikä aina tarvitse lähteä ostoksille kauemmaksi. Varsinkin näin joulun alla, kun kaupoissa on muutama muukin asiakas. ;)

Liityin alkuvuodesta Ostohyvitys.fi -palvelun asiakkaaksi ja olen saanut jo kokea sen, että palvelu oikeasti toimii. Minulle on tilitetty hyvitystä ostoksistani. Palvelu on mainio!
Tehdessäsi ostoksia Ostohyvitys.fi -palvelun kautta haluamassasi verkkokaupassa tililesi kertyy tietty summa ostohyvitystä. Voit pyytää rahojen tilittämistä pankkitilillesi jo 15 eurosta alkaen. Ostosten tekeminen verkkokaupassa tapahtuu tavalliseen tapaan. Palvelusta löytyy 593 verkkokauppaa, joten valinnanvaraa on runsaasti. Mukana on suosittuja verkkokauppoja kuten Zalando, Nelly.com, Boozt.com, Asos, ebookers.fi, Brandos.fi ja Lekmer.fi,  lista on loputon.

Ostohyvitys.fi tarjoaa  21.12.2014 mennessä palvelun kautta ostoksia tehneille korotettuja bonuksia valikoiduista muodin verkkokaupoista.Vielä ehdit siis tehdä jouluostoksia!

Tätä (*klik,klik*) linkkiä käyttämällä Ostohyvitys.fi tarjoaa blogini kautta liittyville uusille asiakkaille 10 € lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin ensimmäisen ostoksen yhteydessä. Liittyminen on ilmaista ja helppoa!

Ja tietenkin, tänäkin jouluna ostin  myös itselleni pienen joululahjan. Zalandolta löytyi Ralph Laurenin upea lompakko. ;)


Olin hakemassa ihanaa joulufiilistä Wienistä ja totta tosiaan sitä sieltä löytyi. :)
Lyhyen matkaraportin annan Teille piakkoin.


Sponsoroitu. Tämän postauksen tein mainosyhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa.
Aikaisemman aiheeseen liittyvän postauksen näet täällä.2 kommenttia:

  1. Ihana paketti, pakkailin tänään joululahjoja ja nyt kyllä tekee mieli tuunailla niitä lisää :)

    VastaaPoista
  2. Maltoin lopulta avata paketin ja sisältökin oli suloinen! :)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle, kun jätit kommentin! ♥